Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
był to zabieg w pieleszach domowych wyparzoną igłą
.Ale czy dziecko będzie nosić czy nie dziura zarasta chrząstką i zlecę to siostrze bo wszyscy mnie namawiają bo Amelia dostała kolczyki na chrzest ,a ja mam mieszane uczucia.Ogólnie te zabiegi na dzieciach są nie za bardzonp obrzezanie jest już zabiegiem dość rozległym i nieodwracalnym i chyba w Niemczech chca go zakazać.PS KUbusiu buźki na 9 miesiączków
Tyle razy jechałam do Katowic to bym Cię odwiedziła;-)
my sie pochorowalismy tzn tesciowa zarazila chlopakow i mnie cos zaczyna brac
niewazne moze szybko przejdzie.
ale dzis robilam zdjecia na gorze i strzelilam okna bo sobie przypomnialam wiec wstawie

to sa okna w zespoleniu, wysokosc 160 cm i doswietlaja mi ok 40 m2 spokojnie
9 przepraszam, ze tu wstawiam ale nie wiem czy mozna na pw a nie chce mi sie rozgryzac i nie mam czasu, wybaczcie )
Ja po prostu wole poczekac,az moja corcia bedzie rozumiala i sama zachce sie upieknic.Zeby nie bylo!Kolczyki to nie zlo,nie mysle tak wcale,po prostu nie uwazam zeby to byla dobra idea u bezbronnego malego dziecka.Ale Kochane,to sa Wasze dzieci,wiec Wasz "problem"czy i co robic;-)Nie potepiam Was,ani Waszych mysli i decyzji,ale idee sama w sobie,tak ogolnie.