Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

tak jak chrzciny , w tym gronie mały czuję się pewnie i wiem że nie będzie marudził . Będziemy my , chrzestna z rodzina , chrzestny z narzeczoną ,i dziadkowi sztuk 4 

Mglisto i deszczowo za oknem, ale nie ma zmiłuj, muszę zaraz skoczyć do sklepu
jak chcę coś jeść
mały zakatarzony, aspirator nie przysparza mi u niego popularności - jak mnie z nim widzi, to się drze jak opętany
i weź go tu zrozum...
Dodatkowo męczą go zatwardzenia, co jakiś czas ratuje nas kompot z suszonych śliwek... już nie daję mu kaszek ryżowych, je tylko mleczno-wielozbożowe, albo mleczno-pszenne, ew. mleczną kaszkę mannę, bo ryżowe zatykają go okrutnie :-( już nie pamiętam kiedy mu Bebiko kupowałam, ale zacznę, może chociaż po południu jeden kubek do tych mlecznych kaszek będzie pił...
więc cierpliwie czekamy
Buciki do chodzenia kupiłam mu niedawno w Smyku, wreszcie ma ciepłe nogi
a zaraz muszę się wziąć za jego komodę - przepatrzeć ciuszki, odłożyć za małe itp. więc trochę pracy mnie czeka ;-)
dobrze,że dostałam znów kilka ciuszków od jednej cioteczki z bb i dla Amelki i dla Boryska (pakę Natalce wysłałam już doszła i dziewczyna tez zadowolona(też z jednej wypłaty żyją).Palenie w piecu doprowadza mnie do nerwicy
bo to takie CO niby mniej spalamy (w sumie ponad pół tego co by trzeba) ale za to muszę co chwilę dokładać
ja chce lata bo o wiośnie to już nawet nie marzę

.
.
.
.