Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie wszystko działa.Dziewczyny chcialam wejsc na ten kalendarz ciazy gdzie ladnie wszystko jest opisane i nie dziala:-(
Ja nagralam ruchy brzucha i mam nawet widoczna wychodzaca stopke,tuz pod zebrami :-) No i niestety tez nie mila wiadomosc,jak V zaczela mnie uciskac,az skonczylam pod tlenem i w szpitalu:-(
Slow mi brak,mile zaskoczenie :-) (hm...widzac ile mu place,to moze sie dziwic nie powinnam?!?
)Wybieram 15 i nie chce dzialac:/ zaraz na początku stajeU mnie wszystko działa.
Wybierz tylko tydzień ciąży
Kalendarz ciąży: 13 tydzień ciąży - www.mamazone.pl

Dokładnie! Mam identyczne wspomnieniaNajpierw poczujesz takie delikatne motylki w brzuchy ,następnie lekkie pukanie od środka i 3 etapem będą odczuwalne ruchy maleństwa.
Mała dygresja :
Pod koniec będziesz prosiła malucha.
Proszę oszczędź mój żoładek ,no tylko nie po żebrach ,zlituj się ,bo mi wątroba gardłem wyjdzie ....
Wspomnisz moje słowa i już nie będziesz mogła się doczekać ,kiedy wreszcie wyjdzie z Ciebie i da Ci odetchnąć .
Kilka dni po porodzie powiesz .Fajnie było jak byłeś w środku -tęsknię za kopniakami ...
No kobiecie nie dogodzisz .
ale taka prawda :-):-):-):-)
. Teraz jestem na etapie,że z niecierpliwością czekam na te cudowne motylko w brzuchu :-)as i fioreale się uwziełyście na te wątki!:-) szkoda czasu i stukania w klawiaturę na takie przekomarzania:-) ile użytkowniczek tyle opinii będzie. Trzeba po prostu zrobić tak żeby każda była zadowolona :-) ja osobiście uważam, że wątki typu sny i w co wierzycie są akurat zbędne... a tak w ogóle to przekomarzać się powinniście na osobnym wątku np "co z wątkami" bo nam tu śmiecicie!(to oczywiście żart
)

Dobre!A 14 tc staje mi na 24 sekundzie i koniecWybieram 15 i nie chce dzialac:/ zaraz na początku staje![]()
wrrrrsuzi u mnie jest oki.
Właśnie przesłuchałam cały 15 tydzień i poszło do końca.
Może coś masz z przeglądarką i wolniej ładuje![]()