• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Maj 2012

reklama
wiem, ze teraz jest pol na pol, u nas takze bedzie:) Jak urodze to sie odwazejmnie, tylko nie wiem czy ja bede potrafila...
nie wiem co on sobie myslał...ale te sms-y były pisane przez kilka miesiacy, wiec choc raz powinien pomyslec o ich skasowaniu...

ta zdrada trwała już długo i pewnie przestał być aż tak czujny jak kiedyś tym bardziej że pewnie nie spodziewał się, że zajrzysz to tego tel wiadomo, że prędzej czy później noga musi się podwinąć i tak za długo mu się udawało.

Juz mi sie to kiedys zdarzylo.Ale teraz tego nie robie ...Bo naprawde mam tak wspaniałego partnera ,że nic nie moge złego na niego powiedzieć...a teraz jak jestem w ciąży to nie mal na rekach mnie nosi.

Po pierwsze Martaik od siebie dodam,ze taka rodzina to nie rodzina-po co ze soba jestescie,tylko ze wzgledow finansowych?Sorry,ale jak to napisala tak to wyglada.Przepraszam,ale co to ma znaczyc,ze sie odwdzieczysz?Zdradzisz go specjalnie?Zachowasz sie tak jak on?A co na to Wasze dzieci?MACIE DZIECI!Dla ich dobra lepiej,zebyscie sie rozstali zawczasu.Zycie na sile doprowadzi do wielu spiec,a dzieci beda sie wychowywaly w okropnym napieciu.Poza tym,moim zdaniem jezeli nie skasowal tych sms-ow,to znaczy ze mu na nich zalezalo-przepraszam,ale tak mysle.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry