• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Maj 2012

reklama
Witajcie Kochane, przepraszam ze sie nie odzywałam, ale mam mase problemow, rozwod rodzicow, zdrade męża, ząbkowanie Stasia:( na szczęście z Maleństwem jest wszystko ok, ma 8cm:) mam nadzieje ze u Was takze wszystko dobrze:) Brakuje mi Was ale musiałam pobyc troszke sama ze sobą, poniewaz jest mi koszmarnie cieżko:(

nie wiem:( ale romas zaczal sie podczas poprzedniej ciazy i trwał az do konca drugiego miesiaca tej ciazy:(:(:( a po co druga ciaza skoro sie woli inna? ja nie załuje, ciesze sie ze nosze to maleństwo pod serduszkiem ale nie rozumiem toku rozumowania mojego meza... pewnie gdyby tamta kobieta tego nie zakonczyla to dzis moj maz by z nia sypiał... strasznie, strasznie mi ciezko i zle:(

Coo? Tego już za wiele! Czemu ludzie robią takie rzeczy? Czemu nie mogą się najpierw rozstać skoro nie chcą już z drugą osobą być? :crazy:
Skąd się tego dowiedziałaś? Ona Ci powiedziała czy on się przyznał?
Nawet nie wiesz jak mi przykro... Wiesz już co z tym zrobisz? :-(

tak, ta dziewczyna wie o tym, ze adam ma rodzine... dowiedziałam sie poniewaz cos mnie podkusiło i przeryłam jego telefon:( a pozniej on sie przyznał...
narazie mieszkamy razem, ja zajmuje sie Stasiem a on zarabia, sypiamy osobno i zyjemy osobno, narazie nie mam innego wyjscia poniewaz nie zarabiam i z powodu ciazy nie moge podjac pracy

Co za szmata z tej baby!!!! jak mozna sie wpieprzac w kogos rodzine!!!! Ja bym w życiu tak nie postąpiła.No wiadomo w ciazy pracy nie znajdziesz a pozniej z dwojka małych dzieci bedzie ciezko..naprawde mi przykro nikomu nie zycze takiej sytuacji jaka ty masz.....

reklama
jest bardzo ciezko, ale musze dume schowac do kieszeni i myslec o dzieciach, oczywiscie nasze zycie nie predko wroci do normy ale coz zrobic... niestety sporo facetów zdradza kobiety w ciazy...w moim otoczeniu jest kilka kolezanek ktore przezyly to samo:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry