• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Maj 2012

Hehe, oby na dziewczynke ;)A ja mam uczulenie na miód. Herbate z dzikiej róży popijam, ona robi dobrze, no ale z piciem problemów nie mam. Ja tylko zjeść nic nie moge. Prawie wszystko co zawsze pomagało zawiodło, pozostała ostatnia nadzieja- żarcie z KFC ;) Ale to później, wieczorkiem dopiero :(

reklama
He ja tez czesto odwiedzam kfc :D zestaw zinger box jak zjem dobrze siedzi w brzuchu hehe ale pozniej i tak mi jakos ciezko i mnie mdli... i najgorsze jeszcze ta zgaga...:( jak wymiotuje to nie raz krew mi z gardła leci tak mam gardło zjechane;(

Andav juz nigdy nie odpoczniesz.Pocieszylam?;-) Sprawa normalna z siusianiem,ja dopiero teraz zaczelam biegac do wc ;-)
Bylam z mezem u ciotki i na mini zakupach-ozdoby choinkowe i mini-pianino dla coreczki-Chopinka mi rosnie,uszy wiedna ;-)

fiore pocieszylas :baffled: musze sobie jakies wiadro postawic przy lozku, bo do toalety musze po stromych schodach schodzic, kiedys sie z nich zwale .... albo dojde do takiej wprawy ze bede na spiaco z nich schodzic :-D

Helloł:-)
Kochane mam takie pytanko: pobolewa mni jak gdyby w srodku pochwy:baffled: lub u samego wejscia:baffled: sama nie wiem , nie:baffled:miem zlokalizowac:confused: czy mam sie martwic:confused::-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry