reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

dzięki dziewczyny:) porozmawiam z nim, boję się tylko, że skończy się jak poprzednio -tydzień pomocy i nawrót lenistwa..
chociaż...
byłam dziś na wizycie.. i dostałam czopki! lekarz podejrzewa zatrucie lub białko w moczu (coś tam jeszcze mówił, ale szczerze mówiąc wpadało jednym uchem wypadało drugim - w takim szoku byłam), skierował mnie na badania i mam przyjść za 6dni.. w razie braku poprawy - szpital... z dzidzią wszystko ok, to tylko ja..
więc może mąż się troszkę przestraszy i jednak o mnie zadba? takie szczeście w nieszczesciu.. liczę jednak na poprawę..

reklama
Po wizycie i już mi taaak dobrze :) Wszystko w porządku, fasolka ma 6,7cm :) I nadrobiła do 13 tygodnia już :) Ile byśmy sobie nerwów oszczędziły, gdyby każda z nas miała maszyne do USG na własny użytek ;)

Po wizycie i już mi taaak dobrze :) Wszystko w porządku, fasolka ma 6,7cm :) I nadrobiła do 13 tygodnia już :) Ile byśmy sobie nerwów oszczędziły, gdyby każda z nas miała maszyne do USG na własny użytek ;)

ciesze sie ze wszytko w porzadku :)

Nareszcie zrobilam ogorkowa na obiad, caly dzien podjadam i pije ta zupe :-D chyba zakwase sie do reszty :-)
sluchajcie dziewczyny a ja tak troche z odrebnym pytaniem: macie tez problem z pecherzem? myslalam ze po 3cim miesiacu skonczy sie latanie do kibelka ale ja dalej kursuje!! a w nocy pobijam rekordy- do 4rech razy!! mam juz serdecznie dosyc, chce nareszcie przespac porzadnie cala noc:wściekła/y: pocieszcie mnie ze tez macie takie problemy :confused:

cóż.. ja też gonię sikać i dodam, że... będzie coraz gorzej!! dziecko będzie rosło i naciskało na pęcherz.. w dniu porodu byłam w toalecie co 10minut...

Andav juz nigdy nie odpoczniesz.Pocieszylam?;-) Sprawa normalna z siusianiem,ja dopiero teraz zaczelam biegac do wc ;-)
Bylam z mezem u ciotki i na mini zakupach-ozdoby choinkowe i mini-pianino dla coreczki-Chopinka mi rosnie,uszy wiedna ;-)

Dopiero co problem z trzesieniami ziemi byl(i wciaz jeste),a teraz alarm powodziowy.Co sie dzieje z tym swiatem?

Wymiotuje, siusiam co max. pół godziny a będzie jeszcze gorzej ;)

Pomogło wam coś na mdłości? Mi znowu słabo, jak sie zastanowić to od 2 dni nie zjadłam niczego co by "zostało" sobie spokojnie w żołądku i już mi się kurczę w głowie kręci z głodu :/ A żołądek nadal prostestuje :/

reklama
little nina mam to samo co zjem zaraz ląduje w kiblu:D moja mama mówi,ze niby tak sie dzieje na dziewczynke:D he. ja pije duzo herbaty z miodem ona jakos sie trzymie i nie zwracam jej ale jak juz jakis obiad czy cos niestety wszystko tez zwracam... no nic musimy to przejsc

Do góry