Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej dziewczyny- jak Wam sobota mija?
Ja trochę musiałam popracować a teraz lenimy się w domku. Na dworze niby ciepło bo 10 stopni ale wiatrzysko hula. Mnie jakieś przeziębienie rozkłada i katar męczy :/
Hej U mnie jakos weny brak... Normalnie nic mi sie ni chce Okna tez mam do umycia... 10 sztuk i jedne podwojne tarasowe drzwi...
Marcelek juz lepiej Mikulec wlasnie zaczal ferie
Katasza jak bedziesz zwiedzac Wroclaw to nie zapomnij o mnie, bo ja mieszkam niedaleko
Paulinka dam znać Ja Wrocław uwielbiam i zawsze marzyłam o studiowaniu tam I nawet się udało bo podyplomówkę tam robiłam. Miasto jest przepiękne
A pogoda wam w ferie dopisuje? bo tu się wiosna robi
U nas wiosennie Dzisiaj bylo barrdzo ladnie, chociaz teraz wieje jak w kieleckim potwierdzam Wroclaw jest piekny i robi sie coraz piekniejszy i klimat tu jest
U nas ferie Mikolaj byl dzisiaj w kinie z moja siostra, ale troche sie wynudzil. Teraz jest u niej i lobuzuje i do domu nie chce wracac Marcelis grzeczny nawet dzisiaj