reklama

Maj 2012

Patina trzymam kciuki żebyście się jutro dowiedzieli czy to dziewczynka czy chłopiec :)
Dziewczyny mam pytanie odnośnie body, czy kupujecie tylko kopertowe i rozpinane po całej długości, czy takie zwykłe wkładane przez głowę też? Koleżanka odradza mi takie zwykłe ze względu na małą praktyczność i się tak zastanawiam bo one sa takie piękne :)

ja kupowałam dla Xaviera takie normalne wkładane przez głowę i nigdy chyba nie miałam z nimi większego problemu :)

reklama
suzi z tym usg to wydaje i się, że to już zależy od gina bo ja przez brzuszek jeszcze nie miałam jak na razie tylko dopochwowe na ostatniej wizycie też bo gin mówił , że woli mi jeszcze takie zrobić bo dzidziuś jeszcze malutki a on dokładniej widzi czy wszystko jest ok i może sprawdzić przezierność karkową itd. A z tego co mówił to teraz w środę będe mić robione to usg przez brzuszek, zobaczymy.

Patina trzymam kciuki żebyście się jutro dowiedzieli czy to dziewczynka czy chłopiec :)
Dziewczyny mam pytanie odnośnie body, czy kupujecie tylko kopertowe i rozpinane po całej długości, czy takie zwykłe wkładane przez głowę też? Koleżanka odradza mi takie zwykłe ze względu na małą praktyczność i się tak zastanawiam bo one sa takie piękne :)
Ja miałam i takie i takie.
To zależy kto co lubi i jak mu wygodniej ubierać jest dziecko.

Kurczaki a ja jeszcze do wizyty mam 10 dni :szok::-(
I mam takie pytanko od kiedy robi się usg przez brzuszek :confused:
Na USG dopiero 22 :baffled::baffled:
To jak lekarz robi USG zależy tylko od niego .
Niektórzy lekarze robią już na genetycznym i wewnętrzne i zewnętrzne ,a niektórzy dopiero od połówkowego .

suzi z tym usg to wydaje i się, że to już zależy od gina bo ja przez brzuszek jeszcze nie miałam jak na razie tylko dopochwowe na ostatniej wizycie też bo gin mówił , że woli mi jeszcze takie zrobić bo dzidziuś jeszcze malutki a on dokładniej widzi czy wszystko jest ok i może sprawdzić przezierność karkową itd. A z tego co mówił to teraz w środę będe mić robione to usg przez brzuszek, zobaczymy.
NO ciekawe jak mi zrobi za te 10 dni :-) Doczekać się nie mogę:zawstydzona/y:

Dziewczyny mam jeszcze małe pytanko - niedługo idziemy z mężem w odwiedziny do znajomych, którzy mają małego synka (w październiku skończył 2 latka). Podpowiedzcie - co mogę mu kupić na prezent (tak do 50zł). Szukam i szukam, ale nic ciekawego nie znalazłam. Może macie jakieś ciekawe pomysły?

reklama
Ojj tak to czekanie jest okropne:wściekła/y:

Ale mi mąż poprawił humor :-D kupi mi w knajpce na wynos placek po węgiersku :-):-):-) Kurtka na wacie ale sie ciesze, tak mi sie go chcialo:-D
No i tak w ogóle to jeszcze w śpiochach biegam:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry