fiore
Fanka BB :)
Czarnula ja teraz sie za siebie wezme,bo wczesniej nie mialam sil,a brakuje mi sportu :-( Wejdz na you tuba,tam znajdziesz wiele filmikow z cwiczeniami,np.Ćwiczenia dla kobiet w ciąży cz 1 - YouTube
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
As ostatni raz wypowiadam się do Ciebie...chcesz to pisz do admina, ukaże mnie ok.
Dla mnie nie jestes w porządku skoro wklejasz tu wiadomości z grupynie chodzi o tereść ale wlaśnie tez o zasadę! To ze ktoś przekazuje Ci informacje to powtórzę sie jeszcze raz "jego" problem. Przynajmniej wiadomo kto tu jest...I niech ten ktoś sie zastanowi nad tym co robi,bo nie jest to ok względem każdej znas...
Nigdy nie wiadomo co komu "ten ktoś" przekazuje...i to jest najbardziej przykre w tym wszystkim...
Chcesz zalozyc grupe to prosze bardzo, bedziesz miala swoje zasady i jak to napisałaś swoje królestwo.... Szkoda ze od początku nie powiedzials o zasadach ktore Ci/Wam przeszkadzająWszystkie uznałysmy (w tamtym momencie)ze jest to dobry czas na grupę...i po takim czasie pretensje?
Jakoś nikt inny nie wypowiedzial sie o przyjęciu Martusi(tylko martaik i ja) a wielce piszesz/piszecie o glosowaniu
D
Jakoś nigdy mi nie przyszło do glowy ze jest ktos "obcy w grupie" i ze mogą byc problemy, ale tu sie z Toba zgodzę to jest tylko INTERNET i każda z nas o tym wiedziała
Każdy z nas może być pedofilem/pedalem czy mordercą i jak to sprawdzisz?
To tyle w tej kwestii
Od dzis piszę tylkok jak to sie mowi o pogodzie i nie bede czytala wszystkich postów, wazniejsze jest dla mnie zdrowie maluszka niż dyskusje tu czy na zamknietym.
Pozdrawiam i milego popoludnia

lub mozna zamknąć "tamtą" a utworzyc nowa na jakis jasno ustalonych zasadach.
Ja teraz juz mam luzik, chociaż czasmi w nocy nawet je czujemasakra ja normalnie stanika nie moge załozyc bo mnie tak bola;(
;-)