reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Agushka ja tez dzis ide szukac jakies kurtki na zime bo juz mam takie opiete ze :szok: - w cycuchach sie nie dopinam, brzuch obciska:confused2: popatrz na allegro kurki ciazowe uzywane- ja patrzylam na ebay, ale powiem ze ceny prawie dobijaja do nowych, wiec pomyslalam ze moze uda mi sie znalezc nowa a potem sprzedam i kasa mi sie zwroci.
Boje sie ze troche za pozno sie obudzilam z kupnem kurtki- podobala mi sie jedna na stronie h&m taka ortalionowa i nawet przeceniona ale na stronie juz wyprzedana a nie wiem jak w sklepie.

Dziewczyny wy kupujecie o rozmiar wiekszy jak teraz kurtki czy mam dopasowac do teraz????? jak ktoras kupowala to prosze o oswiecenie:tak:

reklama
Witam,
Agushka
ja juz kupilam kurtke w H&M:tak: Szukalam w lumpeksach ale nic nie znalazlam, wszystkie cieniutkie,a jak grube to rozmiar S, a ja mam 44:eek:
andav w H&M byly obnizki o 50%:tak: Dalam za moja kurtke 119zl, ma rozmiar 44 ale wypada wiekszy,nie jest typowo ciazowa, starczy mi spokojnie do konca zimy:tak:
fiore witaj, wszystkiego najlepszego dla mezusia:tak:Moja corka obudzila mnie o 6.20 i tez wolala o mleko:-D
Wikasik ciesze sie ze wizyta udana:tak:Fajny tez program naukowy:tak: Tez bym chciala zobaczyc moje malenstwo ale to pewnie dopiero za miesiac jak nie pozniej:-(
As kciuki zacisniete:tak:
karis ja tez wczoraj zrobilam drozdzowke, syn juz mnie namawial od tygodnia:tak:
dusia oby wszystko sie ulozylo:tak:Moj G tez jest troche zlosliwcem,ale ja nie mam sily sie klocic wiec mu ustepuje:tak:
I juz nie wiem co komu:zawstydzona/y:
Ja mam juz obiad wstawiony(gulasz robie):tak:Teraz troche relaksu na BB,pozniej jeszcze zajrze:tak:

Dzień dobry mamunie;) ja wczoraj miałam problem z internetem i normalnie az mnie nosilo w domu....OD kad jestem w ciazy jestem strasznie nerwowa byle co mnie denerwuje....hmmm nawet przy okresie nie byłam nigdy taka... a jak z wami ?

Ja biorę Prenatal, ale od kilku dni. Gigantyczne dawki różnych witamin, niektóre po 400% dziennego zapotrzebowania. Dawałam 42zł za 90 tabletek. Z prawdopodobnych wad- nie wiem czy to od tego, ale zaparcia wracają :/

Nie jestem pewna ale w Polsce jod chyba nie jest aż tak potrzebny?

Ostatnia edycja:
witam
znowu kilka dni sie nie odzywalam ale to dlatego ze weny do pisania cos brak.
dzis mala dala mi pospac bo zamiast o 6( tak zawsze wstaje) obudzila sie o 8.
ja nadal przeziebiona
ogolnie tez jesten nerwowa i meza bym zabila za byle co , a on chodzi i mowi ,,oh te hormony ":-)czym doprowadza mnie do wrzenia .
co u was dzieczyny ? jak samopoczucie?

U mnie jest na odwrot mam niedoczynnosc tarczycy(Hashimoto) i ja musze uwazac aby nie bylo jodu w witaminach.Wczoraj bylam na badaniach z nadzieja ze zrobia mi usg a tu niestety zwykle badanie krwi,moczu,cisnienia,wagi i takie ginekologiczne na wysokosc szyjki i ph sluzu.W sumie wszystko ok.Zeby nie ta tarczyca to mogla bym spac spokojnie a tak martwie sie czy moje malenstwo zdrowe sie urodzi.Nastepny termin polowkowy mam 12 grudni.Juz sie niemoge doczekac.

reklama
A ja sie własnie troche schizuje czy nie mam niedoczynności. Miałam straszny problem z schudnięciem, mimo ostrej diety i ćwiczeń schudłam całe 2 kg w ciągu 3 miesięcy. Rok temu robiłam sobie badania pod tym kątem, jedyne co sie doprosiłam od lekarza to TSH i ogólne. TSH wyszło mi 3,71 przy normie do 4, cholersterol zdecydowanie za wysoki. Lekarz powiedział że wszystko ok, ale później widział mnie inny, całkowicie przypadkiem i stwierdził że mimo takiego wymiku moge mieć. Niestety ten cudowny lekarz stwierdził że se moge prywatnie iść. Z braku czasu i kasy nie poszłam :/

A teraz jutro ide na badania, zrobie sobie przy okazji tarczycowe, ale sie boje. Jak mogłam być taaaką idiotką żeby o tym zapomnieć. :wściekła/y:

Do góry