little_nina
Fanka BB :)
Ależ oczywiście że zacchowałam, mało tego, odczekałam troche i kupiłam specjalnie nastepny test, bo na tych pierwszych to był jedynie cień cienia kreski
W ogóle pierwszy test jaki zrobiłam wyglądał jak negatywny, tylko ja widziałam tam minimalną zmiane odcienia białego, TŻ twierdził że on nic tam nie widzi 
Jak piesek?
ja też tylko na chwilę, samopoczucie okropne u mnie od wczoraj latamy z pieskiem do weterynarza i okazało się, że prawdopodobnie ma problem z nerkami teraz S pojechał z nim do weterynarza, żeby dowiedzieć się co dalej po wynikach krwi a ja zostałam bo bekse mam od rana więc nie było sensu żebym jechała z nimi... może dla kogoś to jest dziwne ale ja zawsze baardzo przywiązuję się do moich piesków a kompletnie się nie spodziewałam, że z ten może mieć jakieś problemy... dobra zmykam fiore i cała reszta zdrówka życzę i udanej soboty
Jak piesek?
Ostatnia edycja:
,albo zasuszony kikutek pepka dziecka
.No,ale to ja jestem i juz tak mam.Tez robilam elektorniczny test,bo tylko taki byl w aptece,ale i tak myslalam,ze w ciazy jestem bo tego samego dnia z rana zemdlil mnie zapach koszonej trawy(uwielbiam!).A w ciazy bylam juz w 5tyg :-)
(mam schemat jadelka,wiec sie go trzymam i koniecznie jesc co 3-4h,zelazo mi pomieszalo plany).