reklama

Maj 2012

reklama
Ja sie szczepilam ale jak nie bylam w ciazy:tak: na grype wtedy nie zachorowalam, mialam tylko zapalenie zatok:tak: Teraz sie nie szczepie.
Witam, dzis zaczelam 16tydz:happy: Ide sie szykowac do kosciola z corka:tak: U nas pogoda niezaciekawa choc cieplo,ale caly czas jest mzawka:eek: Zajrze pozniej

lecą te tygodnie... ja sama nie wiem kiedy mi to tak zleciało ,jeszcze pamietam jak nie dawno patrzyłam na dwie kreski na tescie ciazowym:) a propo testu ..zatrzymałyście go sobie na pamiątke ??

Witajcie!
Pospalismy sobie sporo,maz zrobil porzadki,zjedlismy juz obiad a teraz lezymy i nic nie robimy.Slonce swieci,ale jest zimno-nie mam sil na spacer:zawstydzona/y: Za 1,5h biore pierwsze zelazo(bo rano zapomnialam),a niebawem wrzuce sie do wanny,tylko musze troche strawic.

Co do szczepien,ja w ciazy sie nie bede.Mowia,ze jest bezpieczna-ciezko mi w to uwierzyc.Co ma byc to bedzie.

Pieszczoszka
ja zasikanego testu nie zatrzymuje - jakos mnie nie przekonuje brrr.Zrobilam tylko zdjecie testu i to juz pamiatka(o V dowiedzialam sie z badania krwi).

ja tam wszystkie 3 "zaasikane" testy mam w pudelkach z pamiątkami tzn najmniejsze się jesczez pudełka nie dorobiło bo na razie mam tylko ten test ale wszystko w swoim czasie

Ja się nigdy na grype nie szczepilam i raczej nie zamierzam. Słyszałam różne opinie. Myslę,z ę nei ma co się niepotrzebnie faszerować. Jetsem jak najbardziej za szczepieniami dzieci przeciw chorobom zakaźnym ale nie takim jak grypy czy rota które i tak nie uchronia i tak.

Ja teraz załuję,że dałam się zaszczepić. Bo w sumie grypę to ja miąłam moze ze 2 razy w życiu. Teraz mam znów anginę (już drugi raz w tej ciąży). Gardło zawalone,czuję się jakby mnie ktoś przeżuł i wypluł. Sił i energii totalnie brak.

Też mam oba testy jeszcze :)
Tym razem zwykłe. pamiętam jak w poprzedniej ciąży zrobiłam test zwykły,wyszły 2 kreski,pobiegłam po drugi do sklepu,wydałam kupę kasy na elektroniczny,pięknie było na wyświetlaczu napisane,że ciąża ok 2tyg,zwykły wywaliłam,elektroniczny chciałam zachować na pamiątkę a po jakims czasie okazało się,ze z wyświetlacza napis znikł był :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry