reklama

Maj 2012

reklama
Wiolka dostalam takie zelazow,ktore tylko u 1% ludzi wywoluje "blok" :-) I pije litry(skoro ponownie moge)-dziekuje za zainteresowanie.
Ide szykowac obiad coreczce,a potem do lozka.Obie.Milego popoludnia!

fiore dużo zdrówka życzę.

Przedpołudnie zleciało szybko i miło, koleżanka wpadła poplotkować. A teraz zabieram się za moje paznokcie bo wstyd przed klientkami, bo obgryzłam strasznie i wyszło na to że szewc bez butów chodzi :D

fiore zdrówka i uważaj na siebie na was kochana trzymam kciuki
ja tylko na chwile u mnie w porządku mało czasu bo pełna chata gości ale za to przyjemnie tak z przyjaciółmi porzebywać też mają dzieci więc cała szósteczka opanowała nasz dom:-D
pozdrawiam i życzę miłego weekendu

Fiore również życzę dużo zdrówka, dbaj o siebie.
Lulka przydałaby mi się Twoja lista :) Sama tez je uwielbiam, nawet sobie na samym początku jakąś gotową wydrukowałam, ale tej Twojej bym pewnie bardziej zaufała ;-);-);-)

reklama
Witam, ja tez tylko na chwile:tak: G w domu wiec razem sprzatamy i robimy obiad, a pozniej do znajomych na kawke:tak:
fiore biedactwo:-(Dobrze ze juz znasz diagnoze teraz bedzie juz tylko lepiej!!!!!!:tak: Super ze mama Cie odwiedzi to bedziesz miala czas zeby wydobrzec:tak: Trzymaj sie kochana:tak:
lulka fajna ta Twoja lista:tak: Ja mam pare rzeczy,wiec pralka na pewno nie bedzie codziennie chodzic:-D
Dobra koncze,moze jutro zajrze,albo dzis wieczoram jak bede miala sile:tak: Milej soboty zycze:tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry