fiore
Fanka BB :)
"Please kill me"! Wyjscie na krotki spacer i wejscie do sklepu kosztowalo mnie zaslabniecie-piekny ten 2 trymestr
Cisnienie wspaniale 80/45.Gin poinformowany,kazal nie wychodzic,lezec i pokazac sie jutro,jak bede na tych badania trilogy.
Ale humor mi dopisuje,a dziecie sie porusza co jakis czas i daje znak,ze wszystko u niego/niej o.k.;-)
Dusia bzdury piszesz
,jest napewno wszystko ok-glowa do gory i przesylam pozytywne mysli oraz przytulam!!!
Maz szykuje zupe z buraczkow dla mnie,a dla siebie i malenkiej makaron z serami.Trzeba cos zjesc,a potem odpoczywac(po czym???).Dobrze,ze mam ostatni sezon "Ostrego Dyzuru" do obejrzenia,bo dopiero w srode bede miala nowe ksiazki z biblioteki(inaczej zwariuje od samego lezenia
).
Cisnienie wspaniale 80/45.Gin poinformowany,kazal nie wychodzic,lezec i pokazac sie jutro,jak bede na tych badania trilogy.Ale humor mi dopisuje,a dziecie sie porusza co jakis czas i daje znak,ze wszystko u niego/niej o.k.;-)
Dusia bzdury piszesz
,jest napewno wszystko ok-glowa do gory i przesylam pozytywne mysli oraz przytulam!!!Maz szykuje zupe z buraczkow dla mnie,a dla siebie i malenkiej makaron z serami.Trzeba cos zjesc,a potem odpoczywac(po czym???).Dobrze,ze mam ostatni sezon "Ostrego Dyzuru" do obejrzenia,bo dopiero w srode bede miala nowe ksiazki z biblioteki(inaczej zwariuje od samego lezenia
).
Wtedy jeszcze bylam szczupla a teraz nie
mam nadzieje,że z nia wszystko ok