Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Byłam dziś u teściowej stomatologa i wszystkie zęby mam już wyleczone:-) Jednak kolejna kontrola za miesiąc, mam nadzieję że nie sprawdzi się na mnie teoria, że kobietom w ciąży "lecą" zęby...
Czekam na męża, zaraz przywiezie mi zielonego grejfruta. Też lecę, miłego wieczoru.
lecą te tygodnie... ja sama nie wiem kiedy mi to tak zleciało ,jeszcze pamietam jak nie dawno patrzyłam na dwie kreski na tescie ciazowyma propo testu ..zatrzymałyście go sobie na pamiątke ??
no proszę, widac jestem obrzydliwa, bo ja mam pępuszki i pierwsze włoski tzn z pierwszego strzyżenia
ja przytyłam i to bardzo dużo i wcale mi nie pomogło, ze przy dwójce dzieci było co robić, wręcz szkodziło, bo nie miaalm czasu jeść regularnie i najczęściej opychałam sie na pacerze (bo wtedy tylko mialam czas) slodkimi bułkami. Musze się tym razem bardziej pilnowaćPatina nah,nie prawda ze sie spala tluszczyk karmiac.Ja spalilam choc nie karmilam,a moje kolezanki przytyly :-)
no ja sie pisze na taką dietęWitam babeczki
Ja głównie leżę i się obijam
sprawdzam jak tu szybko schudnąć po ciązy i znalazłam 100% dietę
polecam
jest super
Best way for girls to lose weight 2011 - YouTube
. nie wiem co sie dzieje z moja corcia ale bardzo mi ta zmiana odpowiada