Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Oh Kilolek normalnie musze przyznac Ci racje.Wlasnie maz mnie oswiecil,chwytajac delikatnie za brzusio,ze to tluszczyk-no sama tez wiedzialam,ale po co mnie bylo tak oswiecac?;-)
Oj tam niech sobie bedzie co chce.W sumie nie chcialabym dojsc do wagi sprzed 2och lat,ale o to sie bede martwila po porodzie.Przy dwojce dzieci w domu zaloze sie,ze waga mi zleci szybciej :-) Znikam szykowac pokoj(czyt.istruowac meza przy sprzataniu)na przyjazd rodzicielki ;-)
Ja też tą ciąże zaczynalam z lekką nadwagą , narazie mam 1 kg więcej wiec moze nie przytyje dużo;-) , zresztą jak mam przytyć to przytyję nic na to nie poradzę, też się pocieszam,że przy dwójce dzieci szybko mi zleci i bardzo chciałabym karmić bo to podobno tez wspomaga spalać tłuszczyk Bartka nie kamrmiłam niestety , więc niewiem jak to jest