• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

reklama
A ja kocham konwalie i bzy :-) Tulipanow,ani roz nie znosze :sorry2::zawstydzona/y::sorry2:
Stokrotka nawet jezeli slub we wrzesniu,to tulipany bylby szykowne,moim zdaniem wcale by nie wygladaly dziwnie,ale przypominaly by o wiosnie i na pytania czemu taka wiaznaka,bo "wiosna to ziemia rodzaca sie do zycia i radosc,taka jaka i Wy chcecie miec w Waszym wspolnym zyciu" O! :-)

My dzis czesciowo robilismy swiateczne zakupy juz:tak:Masakra 3 godziny lazilismy i jeszcze konca nie widac:eek:
Juz mamy prezent dla mojego syna i siostrzenca :tak:
Co do kwiatow to lubie chyba wszystkie ale jak mam w pokoju na noc to nie moge spac oczywiscie chodzi mi o ciete kwiaty:tak:

witajcie dziewczynki! suse , stokrotka wszystkiego naj naj naj .. .. !!! STO LAT :-)
ja dzis bylam u lekarza, krotko zaraz napisze na innym watku. troche ostatnio bylam zabiegana, i jeszcze to przeziebienie... ale juz wydaje mi sie ze jest coraz lepiej. to chyba tyle, jakos weny nie mam, wymeczyl mnie ten katar i kichanie :-)

Witam :)
Ja melduję,że dziś wrócilismy z urlopu., Nie mam szans nadrobic zaległości ale od jutra postaram się już być i pisać na bierząco.
tak pobieżnie tylko przeleciałam dziesiejsze posty i widzę,że dziś świętują 2 majoweczki. suse,stokrotka wszystkiegoi najlepszego,spełnienia marzeń!

Suse i stokrotka 100 lat!!!

matusia jak posżło?

fiore trzymam kciuki

padło pytanie o prezent dla 3 latki (przepraszam, nie pamiętam kto) polecam kuchnię albo supermarket albo grę np "spadające małpki" lub "uciekające pingwiny"
a dla 7 latka moze tor hot wheels?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry