• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

Fiore trzymaj się dzielnie! :):):)
Heh a ja właśnie weszłam w 19 tydzień i 5 miesiąc (choć tu to różnie podają) ciąży. I rozweseliło mnie to, co przeczytałam w naszym kalendarzu - To, że często myślisz o swoim nienarodzonym maluszku mogą świadczyć Twoje sny. Widzisz w nich siebie i różne codzienne sytuacje, podczas których głównym bohaterem jest właśnie Twoje dziecko.
A mi się dwie ostatnie noce pod rząd śniła moja Kruszynka - pierw poród - jakże piękny i bezbolesny ;) i córcia najśliczniejsza na świecie gdy ssała mojego cyca, i dzisiaj też mi się nasza Niunia śniła :) I coraz przyjemniej czuję jej obecność - jak 'przepływa' mi w brzuszku. Mój mąż codziennie z nią rozmawia i dziś gdy przestał, poczułam, że mała się wierci, jakby zaczęła go przywoływać, bo gdy znów zaczął do niej mówić uspokoiła się. Dzięki tym wszystkim snom i odczuciom czuję się taka szczęśliwa..:)

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry dziewczyny! ja tylko na chwile z krotkim pytaniem - czy opryszczka ktora mi wlasnie wyskoczyla w nosie moze miec wplyw na moja dzidzie? i co moge z tym zrobic? :szok: nie mam pojecia a do lekarza naraie nie moge sie dodzwonic. moze ktoras z Was wie? bede wdzieczna za odpowiedz!
buziaki i do pozniej!

anetka witaj,zapraszam do pisania:tak:
she nie znam sie na tym dobrze ale chyba w nosie to taka sama jak na ustach:tak: Mi wylazi opryszczka przed choroba:baffled:
agushka fajnie ze Twoj m tak rozmawia z brzuszkiem:tak: Moj czasami tez ale to Misia mu mowi zeby np.pocalowal dzidzie itp:tak: On chyba czeka az bedzie juz czul kopniaczki:tak:
Mala dzis zostala w domu,bo rano taka pogoda byla nie chcialo mi sie z nia jechac:tak:.Padal deszcz ze sniegiem i wialo, a ja musze 4 przystanki przejechac autobusem i jeszcze kawalek podejsc,wiec stwierdzilam ze nie ma sensu moknac:tak:

Ostatnia edycja:
Musisz wejsc na swoj profil,edytowac go i tam jest taka zakladka edytuj sygnature, tam wlejasz link URL http:/:tak: Ja tak robie moze dziewczy inaczej to niech sie wypowiedza:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry