reklama

Maj 2012

reklama
Witam Lejdis
Najlepsze zyczenia dla Stokrotka812 w dniu naszych wspolnych urodzin...
Zobacz załącznik 414627
Suse, byłaś pierwsza :) Również życzę wszystkiego najlepszego, miłych kopniaczków, zdrówka i duuużo szczęścia :*
Wiolka, Wikasik, Dusia80, Kugela,Suzi1, As, Pieszczoszka, Fiore dziękuję za pamięć i życzenia.
Ja sobie życzę duzo spokoju, żeby nikt mnie nie dręczył, nie męczył, nie wkurzał, nie prowokował;-);-)
U nas w Łodzi śnieg, który spadając zamienia sie w wielkie kałuże wody:eek: Ponuro i paskudnie. Ale fajnie cieszę się, że mam urodzinki i zaraz biore się za szykowanie obiadu.

wszystkiego najlepszego dla świętujących majówek!:-):-)
dziękuję za kciukasy:)
ja teraz siedzie i czekam bo teściowa ma nie długo wpaść cieszę się bo lubię jej towarzystwo:) ona nie wie, że dziś mamy wizytę a mój S już kombinuje że skoro akurat tu bęzie to żeby zabrać ją z nami żeby dzidzię zobaczyła a ja się śmieję że pielgrzymką mam iść do gina?;) choć to głupi pomysł nie jest bo ogromną radość by jej to sprawiło:tak:

wszystko z dzidzią ok ale to na odpwiednim wątku
suse stokrotka STO LAT!!!! spokojnej ciąży i szybkiego porodu:tak::tak::tak:
teraz przyszła kolej na moje dzieciaki syn ma antybiotyk a córka narazie Calpol na przemian z Ibuprofenem na szczęście osłuchowo czysto. Biorąc pod uwagę że są po ospie to i tak nieźle.tylko te wysokie gorączki:no: dokuczają tym moim maluchom...

pozdrawiam wszystkie majówki

Suse & Stokrotka, ja Wam życzę wszystkiego, co najlepsze i żeby jak najszybciej był nasz upragniony maj i abyście były szczęśliwe, a ciąża przebiegła bez żadnych problemów.
2835641209932990s2.jpg

i żeby było w maju tak pięknie!!!

Dziewczyny wszystkiego najlepszego! spokojnej ciąży, szybkiego porodu i wiele lat radości z maleństwem!

Ja to was nigdy nie nadgonię! piszecie jak oszalałe :)

Ale mam dziś dobry humorek! pierwsze kopniaczki były!
Jutro na zakupy świąteczne.
A za 12 dni już lecę na Święta!

buziaczki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry