reklama

Maj 2012

dzień dobry kochane ;*

Wczoraj połozyłam się spać z okropną zgagą:( w nocy śniły mi się same koszmary i jeszcze po przebudzeniu boli mnie gardło i brzuch:(
Dzień zapowiada sie fatalnie.... pogoda tez straszna,pada deszcz i jest zimno.

miłego dnia kochane

reklama
Witajcie!
Napisalam juz na odpowiednich tematach,a teraz uciekam bo S rano w domu i chce z nim troche pobyc...a do tego dzis u nas Swieto i spokoj jak w niedziele ;-)
Milego dnia!

Witam i ja deszczowo i zimno za oknem :no:przynajmniej mógl by snie posypać lepiej by sie patrzało z okna ...
Jeśli chodzi o prezenty to może mnie też poradzicie co kupić chlopcowi 7 lat i dla dziewczynki 3 latka:sorry2: bo szukam szukam i nei mam zielonego pojęcia

Dzien dobry:tak:
Patina dla dziewczynki 3letniej to akurat mam pomysly bo moja corka ma tyle a wiec np. klocki z Hello Kitty, my na swieta malej kupilismy tablice duza na krede i z drugiej strony na pisaki( w Ikea 80zl),dostanie tez lalke bobasa z akcesoriami, u nas hitem wogole sa koniki taka male gumowe/plastikowe, najchetniej kupilabym jej kosmetyki takie dla dzieci ale co ona bedzie nimi malowac to mnie przeraza:-D Dla chlopca 7letniego to sama mam problem bo siostrzeniec G ma tyle lat:tak: Myslimy o takiej kuli EDUKACYJNA GRA ZRĘCZNOŚCIOWA KULA LABIRYNT 3D W-wa (1937166215) - Aukcje internetowe Allegro bardzo fajne:tak:
WIOLKA zdrowka zycze oby na dobre Cie nie rozlozylo:tak:
pieszczoszka u nas tez zimno ale ucieszylam sie jak zobaczylam snieg:tak:tyle tylko ze zaczyna sie teraz topic:wściekła/y:
czarnula zdrowka, a jak Xsawery?Mam nadzieje ze juz lepiej:tak:,a co lekarz powiedzial wczoraj?
zanetaa trzymam kciuki zeby udalo Ci sie kupic prezent mezowi:tak:
I juz nie wiem co komu:eek: U mnie dzis leniwie bedzie, juz mam posprzatane,obiad w polowie przygotowany tylko ziemiaki i klopsy usmazyc i bedzie gotowy:tak:

u mnie też deszczowo.. i ten wiatr.. brr
jak na złość autobusy mi się nie zgadzają i w jedną stronę muszę śmigać na nogach (niby tylko 20minut przez las, ale jednak..) zdecydowałam, że wrócę autobusem kiedy już będę umordowana. kupię mały torcik (cukiernik ze mnie jak kucharz - znajomi wiedzą co to porównanie oznacza, Wy możecie się domyślić:)) i... nie wiem co.. biżuterii nie nosi poza łańcuszkiem (dostał go od koleżanki za czasów szkolnych).. właściwie to nigdy go nie ściąga, a mnie coś bierze zazdrość.. może kupię mu taki od nas żeby ten koleżankowy mógł usunąć? (w ciąży jestem straszną zołzą). pomyślę..

miłego dnia - słonecznego w duszy:)

Witam Lejdis
Najlepsze zyczenia dla Stokrotka812 w dniu naszych wspolnych urodzin...
birne-helene-torte.jpg

Cześć Dziewczynki!
Ja coś w kiepskiej formie jestem, załapałam doła i wszystko mnie wkurza:-( Męża wysłałam do lekarza bo chodzi przeziębiony od kilku dni i tak się ciągle zarażamy.
Martusia, ja też jestem na lekach bo leukocyty miałam 500,00 Leu/ul. W przyszłym tygodniu powtórka wyników.
Co do prezentów to ja nie szaleje - powód - ograniczone fundusze ale póki co nic nie mam.
Mam do Was jeszcze jedno pytanie, od 3 dni nad ranem łapie mnie silny skurcz w obu nogach. Dziś tak mnie skręciło, że do teraz bolą mnie łydki. Co może być tego przyczyną?
A i zapomniałam "pochwalić" się moim dzisiejszym wyczynem - zaliczyłam upadek jak zawoziłam małego do przedszkola.Wyszłam z samochodu i potknęłam się o krawężnik.Dobrze, że poleciałam na ręce ale Mateusz się wystraszył.
Miłego dnia:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry