reklama

Maj 2012

Witam ,ja na chwilke,jestem padnieta. Wrocilismy przed chwila od G kuzynki:tak:
Do przeprowadzki tez mialam rzeczy w workach i bylo ok:tak:
Moje libido jest dosc wysokie ale G ciagle zmeczony:-D
Milego wieczoru zycze:tak:

reklama
natalka - witaj:-)

fiore - ja kawy nie piłam, a też mam dzisiaj jakąś wenę do pracy:-)

Stokrotka - my się już trzy razy przeprowadzaliśmy, w tym raz z dzieckiem, więc nie zazdroszczę. Kolejna przeprowadzka będzie już ostateczną i pewnie nastąpi w lipcu/sierpniu 2012, bo do maja nasz domek ma zostać wybudowany:happy2: Tej przeprowadzki się doczekać nie mogę:-)

Aha, i ja rzeczy pakowałam w kartony, takie duże z ikei,15zł za 2szt, chyba kosztują, są ładne i mega mocne, szczególnie jak się dno podklei dodatkowo szeroką taśmą. O takie mi chodzi: Pudełko, pudło, zestaw 2 sztuki IKEA HABOL (1992546318) - Aukcje internetowe Allegro

hej
widze, ze powera dziś macie, ja wrecz przeciwnie. Rano bylismy po choinke. potem pospalam i poslziśmy na imieniny do taty i koniec jak na razie mojej aktywności. Nie wiem co jest, ciśnienie czy co? dzieciaki tez jakieś marudne. Trzeba jesczez choinkę obsadzić i ubrać w lampki żeby chlopaki od rana mogli ubierać. No i prasownaie na mnie czeka :dry:

Witam!
Dopadło i mnie przeziębienie, już wczoraj coś mi się nie podobało w moim samopoczuciu. Katar i lekki ból gardła, do tego jakieś rozbicie. Kuruję się domowymi sposobami. Do tego zrobiłam sobie pracowity dzień, posprzątałam kuchnię. A R. przywiózł choinkę - niespodziankę. Już stoi ubrana i piękna!
Pozdrawiam i miłego wieczorku.

I tak lezenie do gory brzuchem cos mi nie wychodzi,nie moge spokojnie wylezec.Co chwile jakas wiadomosc na telefonie,a ze zasieg lapie tylko w paru miejscach,wiec sie musialam podnosci po x razy.Potem wizyta kuzynow,potem inne duperele do zrobienia-wymyslenia-spekulowania etc i zakonczylo sie,ze jest juz noc,powinnam spac od min.godziny,a sen nie nadchodzi.Poza tym jakas strasznie wkurzona jestem,a nie mam na co :eek: Co ta ciaza z nami robi???:zawstydzona/y:Koniec z kawa,drugi raz w ciazy wypilam i po raz ostatni :-p "Po" to potrzeba bedzie pic ja litrami :-D

Zycze Wam spokojnej nocy i slodkich snow,oraz milej niedzieli!!!

p.s.Jeszcze 3dni i dobijemy do polmetku-jestem zakochana w Leo !!!

Ostatnia edycja:
Ale ranny ptaszek z Ciebie ;-) Nati obudziła się o 7 ale ze ja średnio przytomna jeazcze byłam bo bardzo późno położyłam się spać to dałam jej smoczek,połozyłam,właczyłam kołysanki i podziałało. Pospałyśmy do 8 :)
Miłego dnia!

Witam!
Wczoraj porzadki porobione , głowa mnie tak bolała ,że wstać z łóżka nie umiałam musiałam wziążć APAP:eek:lekarz mi mówił lepiej wzioźć tabletkę niż się stresować tym bólem...co tu dziś robić??hmmm

reklama
U nas pobudka o 4:baffled:Mala chyba z godzine kaszlala:-( G wzial ja do nas i pospalysmy do 9 bo G juz nie mogl zasnac:no:
My dzis w domu,Misia do przedszkola jutro nie pójdzie dopiero po nowymn roku:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry