witam niedzielnie. nadrobić trzy dni nieobecności to niezły wyczyn dla mnie. już zapomniałam, co miałam napisać. witam nowe majóweczki, chorowitkom życzę dużo zdrówka.
jeśli chodzi o nowy zamknięty to dziękuję za zaproszenie i mam nadzieję, że się fajnie rozkręci. jestem za, bo nie zamieszczałabym zdjęć na otwartym, a tak to będzie fajne miejsca. Dzięki Fiore:-).
czy ktoś ma wieści od Suzi i As? bo As też się ostatnio nie odzywa.
Witam się niedzielnie.
Przeczytałam tylko ten ostatni post ,ale postaram się Was nadrobić w najbliższym czasie.
Suzi nadal w szpitalu ,jutro ma USG maleństwa .Niestety dopadła ją anemia ,więc dlatego jeszcze zostają w szpitalu .
Ja po prostu nie mam czasu napisać

Przedwczoraj zostałam św.Mikołajem ,więc cały dzień był mega w dobrym humorze i nadawałam na innych falach .
Obdarowana mama popłakała się szczerze ,ze szczęścia i zaniemówiła z wrażenia ;-):-):-):-)
Wczoraj zaglądnęłam coś tam poczytałam i zapomniałam napisać do Was ,bo gdzieś musiałam jechać .
Mój wczorajszy dzień wygladał tak:
rano na bazarek ,w drodze powrotnej zaliczyłam zakupy .
O 12 mieliśmy mikołaja w fundacji ,więc zeszło się do 15.30 .
Jak wróciłam to się okazało ,że nikt obiadu nie zrobił ,wiec na szybko do sklepu ,pierś z kurczaka ziemniaki ,surówka (kukurydza z puszki

)ale obiad był .Przyjechał Klaudii mojej Jasiek z gdańska ,więc trochę razem posiedzieliśmy ,powspominaliśmy wakacje ,potem zapadłam się w odmentach internetu w poszukiwaniu prezentu dla siebie

.
Mąż mi kazał coś dla siebie znaleźć na prezent w rozsądnej cenie UWAGA do 1000 zł

I o dziwo nic nie znalazłam

W końcu powiedziałam mu ,że chcę pieniądze to odłożę na wiosnę do zakupu działki rekreacyjnej dla nas .
Powiedział tylko
CHOLERA !!!!
A ta znowu swoje

Wieczorek razem rodzinnie na sprzątaniu świątecznym :-):-):-)
Niestety odbiło się to podwójną czkawką ,bo w nocy brzuch mi się mocno stawiał "na ostro" i skończyło się od wczoraj na 3 dawkach Nospy .
Na szczęście jest już lepiej ,ale poleżeć trochę też jeszcze trzeba ;-):-):-)
Uciekam kochane -miłej niedzieli.