reklama

Maj 2012

reklama
No, doczytalam! Weekend udany, pogoda tez niezla - lalo wczesnym wieczorem w sobote, tak godzine-poltorej. Deszcze mocny, ale potem ustapil i jeszcze moglismy rozpalic ognisko i posiedziec do pozna (czyli ja do 22 :P). Milo bylo! Szkoda tylko, ze pakowania sporo, potem rozbijanie i raptem 2 dni i skladanie tobolow. Miniwakacje - zawsze cos, ale stanowczo za krotko! Niemniej wrocilam zadowolona, choc i troche zmeczona. Fajnie bylo :D
Teraz od paru godzin staram sie pracowac, ale cos kiepsko mi idzie :P W miedzyczasie nadrobilam naprodukowane przez was strony. Juz mi sie miesza, kto co pisal... Pamietam tylko Zanete i toaletowy problem z synkiem i kibelkiem z poczatku lektury, wiec odpisuje:
Zanetaa - przyklej przypominajke na desce od srodka. Nie szkodzi, ze malec jeszcze nie czyta, moze byc obrazek albo nawet slownie, bedzie mu latwiej pamietac. Przetestowane na moim mezu przez jakis czas po slubie, jak zamieszkalismy razem ;)
Dusiu bardzo mi przykro, ze masz nieciekawie w domu :( Przytulam bardzo serdecznie i wspomne w modlitwie!
Utulam wszystkie, snijcie pieknie, szczegolnie te, ktore maja klopoty, czy to w domu czy ze zdrowiem.

czesc .
my na nogach , tak mocno przysnelam nad ranem ze nawet nie slyszalam ze Iwa wstala i tel probuje wlaczyc:zawstydzona/y:.
dzis jade po ostatn,i prezent ten najtrudniejszy, dla meza.
pieszczoszka zgadzam sie ze slowami dziewczyn im bardziej sie stresujesz tym bardziej cie brzuszek boli.

Nie odzywałam się z dwa dni i już mi strasznie tego brakuje. Jeszcze raz dzięki za ciepłe słowa, w domu lepiej - do następnego razu jak to ja zwykłam już mówić. Od wczoraj boli mnie podbrzusze i plecy tak jak na okres. Mam nadzieję, że wszystko ok z dzidzią - jutro 20.15 wizyta - już się nie mogę doczekać. Teraz zmykam zrobić świąteczne porządki w kuchni bo to mi tylko jeszcze zostało. Pozdrawiam Was gorąco:)

dzien dobry wszystkim! choinka kupiona :) jednak sztuczna. wsrod zywych nie bylo takiego wyboru. ale z zywego swierku zrobie stroik zeby pachnialo :) i jemiola tez kupiona, tylko ozdob na choinke nam braknie bo wczesniej mielismy zywa i mniejsza byla a ta 2,2m a bombek mam chyba z 12 :) trzeba bedzie jeszcze kupic... pozdrawiam i zycze milego dnia!

witam się przedświątecznie
wracam z zaświatów bo dopadło mnie takie przeziebienie że masakra, okropniasty katar który trzyma mnie do tej pory bóle głowy twarzy to chyba od zatok po prostu leżałam plackiem:no: na szczęście wszystko wraca do normy dzieci też zdrowieją.
U nas choinka od soboty pięknie pachnie :tak: teraz dopiero biorę się za sprzątanie no nic trochę czasu jeszcze zostało więc powinnam się wyrobić
pozdrawiam Was cieplutko

Witam i ja:-)
U nas choinki jeszcze nie ma, ale kupimy żywą i ubierać będziemy tradycyjnie w Wigilię.

dusia - trzymam kciuki za wizytę, my idziemy maluszka podglądać 29.12.

Moja pchła właśnie zjadła obiadek i poszła w kimę, a mnie czeka wyjście na pocztę i wywołanie zdjęć w jakimś ekspresowym tempie. Mam nadzieję, że fotograf którego mam w pobliżu będzie w stanie temu zadaniu sprostać;-)

Ja tez witam przedswiatecznie
W tym roku na szczescie jedziemy do PL do mojej mamuni:o)
Odliczam juz godziny bo wyruszamy dzisiaj ok 1h w nocy ze wzgledu na malego(lepiej podrozowac noca)przeraza mnie tylko te 10h na pupce z wierconcym brzuchem...ale rekompensata bedzie w postaci swiat z moja ukochana rodzina.W sumie juz sie niemoge doczekac na te wypieki swiateczne mojej mamy i na pachnaca choinke.Moj synek jest fascynata wszelkiego rodzaju oswietlenia wiec tak sobie mysle ze padnie z wrazenia jak zobaczy oswietlone dzewko.
Bede do was zagladac czasem,a napewno wpadne na zyczenia swiateczne.
A tym czasem zmykam pakowac moja familie i zycze udanych przygotowan swiatecznych oraz dobrego samopoczucia.

reklama
Witam popoludniowo. Dzis nie mialam czasu zeby za duzo siedziec przy kompie,mala w domu to trzeba bylo ja czyms zajac:tak: Tak wiec mamy aniolka i choinke z papieru:-DG wrocil wczesniej z pracy i okna pomyl,a ja jeszcze zylandor w kuchni i mamy juz koniec swiatecznych porzadkow:tak:teraz tylko na bierzaco:tak:
U nas choinka na balkonie a w czwartek chyba ubierzemy ja:tak: Dzis w nocy przylatuje moja siostra z Wloch:-) Pewnie nie bede juz miala zupelnie czasu na forum:sorry: Mala caly czas kaszle jutro do lekarza idziemy:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry