reklama

Maj 2012

reklama
Martuś po takiej ilości to nawet Ciebie nie przeczyści ,więc spoko.

Zaneta piękne ciasto.

Wikasik gratuluję synusia !!!!

Dziewczynki u suzi jest podejrzenie na jakiegoś guza nadnerczy i stąd mogą być takie wysokie skoki ciśnienia.
Wiadomo już ,że suzi do końca musi pozostać w szpitalu .:sorry2:
Najważniejsze -cisnienie sie ustabilizowało.
Pozdrawia Was wszystkie i prosi o kciuki .
W razie zagrożenia życia będą ratować ją nie dziecko ,więc sytuacja jest naprawdę poważna.
pomódlcie się w jej intencji.
Teraz tyle tylko można zrobić ..:-(:-(:-(

Witajcie nocnie.:-D:-D:-D
Właśnie jem kolację i lada moment zamierzam położyć się spać .;-):-):-):-)

Smutne wiesci :( Wierze, ze wszystko sie dobrze skonczy i mimo problemow, bedzie zdrowa i ona i dzieciatko. Wszystko w rekach Boga. Bde pamietac w modlitwie, pozdrow ja bardzo bardzo serdecznie!

"Wierzysz, że Bóg się zrodził w betlejemskim żłobie...
...lecz biada ci, jeśli nie narodził się w tobie!"

(Adam Mickiewicz)

W ten wieczór Wigilijny
niech przy Waszym stole
panuje zgoda i miłość,
a poczucie rodzinnego ciepła i jedności będzie mocnym fundamentem, dodającym sił i odwagi
podczas podejmowania najwazniejszych życiowych decyzji.

Witajcie Kochane!
Ja codziennie o Was mysle i przesylam Wam zawsze duzo cieplych i pozytywnych wibracji,bo kazda z nas tego potrzebuje,takze spedzcie milo Swieta i w spokoju ducha.
Wstalam dzis rano ponownie o wiele za wczesnie i po zbyt malej ilosci snu,ale nie wchodzilam na internet,bo mnie mdlilo.Do tego boli mnie bardzo w krzyzu,wiec staram sie przybierac takie pozycje lezace,zeby jakos sobie ulzyc.Przejdzie z czasem,nie ma sie co martwic.
Jutro w poludnie przychodza goscie,dobrze ze wiele do zrobienia nie ma,a i Maz i Mama,zajeli sie minimum.Wielkiego obzarstwa nie bedzie,wiec bardzo sie z tego ciesze.Potem moze sie przejdziemy do kosciola,jak wszyscy inni beda sie przygotowywac do kolacji ;-)
Milego dnia Kochane!!!

p.s.Z racji ze niektorych z Was nie bedzie juz na forum,az do po swietach...
Two things upon this changing earth
can neither change nor end;
the splendor of Christ's humble birth,
the love of friend for friend.

Merry Christmas !!!
merryxmass.jpg
cleardot.gif

reklama
Dzień przed świętami a mnie nie wzięło ;) Ale pochwalę się, już mam mój "prezent" na święta od TŻ. Mały chłopak w typie yorka, odważny i ciekawski, w chwili obecnej śpi zmęczony podróżą :) Taaak bardzo sie ciesze :-):-):-):-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry