reklama

Maj 2012

little_nina fajny prezent:tak:
As dzieki za info od Suzi:tak: Suzi trzymaj sie dzielnie bede modlic sie o Ciebie i dzidziusia!Wszystko bedzie dobrze:tak:Musi byc!!!!!!!
fiore milego wypoczynku zycze:tak: Ja tez pewnie bede wiecej wypoczywac niz robic:-p Od kichania i wydmuchiwania nosa boli mnie podbrzusze:no:
Wikasik jeszcze raz gratuluje synka:tak:

zanetaa
piekne ciasto i pyszne na pewno
:tak:
Ja jestem nie do zycia dzisiaj:-( Zaraz musze jeszcze ogarnac lazienke i ubikacje:tak: Siostra przyjdzie robic salatke i cos tam jeszcze,nie wiem czy jej pomoge:sorry2: Mam tylko nadzieje ze jutro bedzie lepiej:tak:
Milego dnia zycze:tak:

reklama
Witajcie majóweczki.
Dziękuję Wam kochane w imieniu suzi.
Przekażę jej Wasze pozdrowienia i życzenia .
Ona bardzo za Nami tęskni ,ale nie możliwości zabrania laptopa do szpitala.
A szkoda.:-(:-(

Ostatecznie kładłam się po 4 rano.:szok::-D:-D:-D
Ale sprzątnęłam sobie do końca w sypialni ,a przede wszystkim umyłam łóżko ,bo już krzyczało :
Umyj mnie bo jestem strasznym syfem !!!
Mam łóżko ze skóry eko w kolorze beżowym i między ścianą a łóżkiem notorycznie śpią psy ,więc od ich łap i grzbietów łóżko po kilku tygodniach po prostu zmienia kolor na ciemniejszy :sorry2:;-):-):-):-D:-D
Upiekłam też wczoraj schab i boczek,sprawiłam 3,5 kg karpia ,2 kg miruny ,wyprasowałam furę prania ,odwiedziłam Biedronkę ,Marcpol,zabawkowy ...
No trochę porobiłam jakby nie było ;-):-):-)
Na szczęście wreszcie czuję się dobrze ,więc jest git.
Na dziś w planach :
Za chwilę jadę do sklepu mięsnego ,potem muszę usmażyć 2 kg ryby i zrobić ja po grecku,
chyba jeszcze dziś zrobię Rafaello i ogarnę do końca mieszkanie .
Koniecznie też muszę sprzątnać w akwa ,ubrać u małego choinkę i do końca przystroić dom ;-):-):-)
No to mam jeszcze trochę roboty na dziś hihih
Ale ja tek lubię .
Wreszcie czuję święta :-D:-D:-D:-D

Witajcie dziewczyny :-)

Suzi trzymam bardzo mocno kciuki i wierze,że bedzie wszystko dobrze :tak:

Wikasik gratuluje synka , u mnie też chłopak :-)

A ja skonczyłam juz z mama piec ciasta , jutro tylko zostanie do zrobieniami sałatka a smazeniem ryb zajmuje sie całe szczescie mój tata :-D reszta na wigilie tez juz zrobiona wiec ewentualnie zostana jakies ostatnie małe zakupy dzisiaj i to by było na tyle :-) szkoda tylko ze pogoda nie nastraja świątecznie... mgła i deszcz :no:

MAJÓWECZKI Z OKAZJI NADCHODZĄCYCH ŚWIĄT CHCIAŁABYM WAM ŻYCZYĆ DUŻO CIEPŁA I MIŁOŚCI , RADOŚCI I UŚMIECHU NA CODZIEŃ , JAK NAJMNIEJ SMUTKÓW , ZDRÓWKA DLA WAS I WASZYCH MALEŃSTW , DNI SPĘDZONYCH W MIŁEJ ATMOSFERZE RODZINNEJ I OCZYWISCIE BOGATEGO GWIAZDORA,ŻADNEJ RÓZGI:-D WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE MAJÓWECZKI :-D

W domu już nam pachnie
Bożym Narodzeniem,
Pachnie już choinką,
Świątecznym jedzeniem.
Siądźmy wraz do stołów
Ciepło i rodzinnie...
Odświętnie, w zadumie,
Słowem... Wigilijnie!
Dzielmy się opłatkiem,
Uśmiechem, darami,
I poczujmy w sercach:
Nie jesteśmy sami!
Niech magia Wigilii,
W to Święto Rodzinne
Uczyni dni przyszłe,
Jakie być powinne.
Niech radość zagości
W sercach na dnie wiele,
Niechaj dni powszednie,
Przemieni w niedziele!
Niech tylko takie Święta będą dla Was

Dziewczyny przede wszystkim spokojnych i radosnych Świąt żeby nasze maluszki były grzeczne i dawały się we znaki tylko pozytywnie. Dla suzi żeby te święta dały jej siłę do dalszych tygodni w oczekiwaniu trzymam kciuki.

Dla Majoweczek i ich rodzin:

Spokoju i radości,

tylko miłych gości!
Smacznej Wigilii i całusów moc
- w tę najpiękniejszą w roku noc!
Szczęścia kilogramów,
ze śniegu bałwanów!
Życzliwych ludzi wokół,
żadnej łezki w oku,
Przyjaciół jakich mało.
Przez życie idźcie śmiało!
Niech miłość bez ustanku Was dotyka.