reklama

Maj 2012

reklama
Ha!
Pewnie wszystkie siedzicie przed stolami i sie obiadacie ;-) A ja jestem,wpadlam podziekowaz za zyczonka od Was i uciekam spac.
My mielismy obiad rodzinny dzis,zakonczony o 15,wiec juz po wszystkim.Nic wiecej sie nie kombinuje w te Swieta i tak jest idealnie.
Buziaki i do uslyszenia niebawem ;-):-D

ja też wpadłam. wigilia z moją rodziną to niestety nuda. za to najblizsze 2 dni spedzimy z rodzina meza, a tam bedzie juz wspaniale, rodzinnie i cieplo:) nie objadajcie się za bardzo;p

Witajcie nocnie.
Wszyscy na Pasterce ,a ja w domku i zajadam pierogi .
U nas wigilia mega duża i super było.
Prezenty nie mieściły się pod choinką .:szok::szok::-D:-D:-D
Do tego mój mąż oszalał .
Nasz kochany maluszek w brzuszku też dostał prezent od Mikołaja :szok::szok::-D:-D
Cudowną maskotkę żółtego słonia z podniesioną trąbą :-D:-D:-D
Mikołaj nie wiedział jak popdpisać to się wysilił i napisał .
ANETA + dziecko :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No wariat mój kochany :-):-)
Wracam do kuchni ,bo cała nocka pewnie przede mną .
Na 14 mam gości ,a ja jeszcze w proszku .:baffled::baffled::-D:-D:-D
Ale dam radę .
Jak przeżyję jutrzejszy dzień to dożyję do końca świata i jeden dzień dłużej .:szok::szok::szok:
Nie mam innego wyjścia .:-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie!

As
bedzie dobrze,dasz rade.Zanetaa czasem lepsza nuda,niz przesada ;-);-);-)
U nas Mikolaj sie nie pojawil,ale za to od nas podarowal innym i czlowiekowi cieplej na sercu,wiec teraz z tym cieplem,czekamy az sie obudzi nasz Elfik,i wychodzimy na chwile do kosciola,zanim zaczna sie msze i przybedzie masa ludzi-wolimy spokoj :tak:
Milego dnia :tak:

Fiore - niby racja, ale żeby zaraz po kolacji włączać tv i setny raz oglądać kevina? ehh, dziś to sobie odbijemy. może wybierzemy się na poszukiwania żywej szopki:)

AS - najcięższe zadanie dopiero przed nami;p ale oczywiście ze wszystkim sobie poradzimy!

miłego Kochane:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry