reklama

Maj 2012

reklama
Pieszczoszka trzymam kciuki za wizytę.
Witam nowe Majówki.
Pod choinką znalazło sie kilka prezentów dla Franciszka, dostał ubranko, grzechotki i kocyk :)
Fajnie zaskoczona byłam :) Miły to czas:)
Ale czuję sie bardzo objedzona po tych świętach i tak jakbym przytyła...

Witam kochane.
Ja tylko na chwilkę
Dzwoniłam do suzi.
Najważniejsze .
Jej synek pięknie urósł !!!! :tak::tak::-D:-D:-D
Mały zbliża się do wagi 500 gram ,czyli do momentu w którym zaczynają lekarze ratować dzieci gdyby coś ....
Na ten moment ciśnienie się unormowało ,więc jesteśmy spokojniejsze .
suzi wszystkie pozdrawia i całuje .
Pamięta o nas i przesyła świąteczne życzenia .
Dobrej nocki.

swieta swieta i po swietach :) my wlasnie wrocilismy do domku po 3 dniach cudownych swiat. nocowalismy w domku ale cale dnie spedzalismy z rodzina, rozmawialismy, smialismy sie. bylo naprawde super, nawet nie mam dosyc i nawet sie nie przejadlam :) tylko ciast zjadlam troche ponad norme :) ale musze powiedziec ze byly to jedne z moich najfajniejszych swiat.
fiore, wracaj do nas szybciutko!
buziaki dla suzi!
dobranoc dziewczynki i do jutra!!!

Witam się poświątecznie, choć u mnie to prawie bez zmian będzie, no może mniej obżerania się :-D
nawet mężula mam jeszcze prawie tydzień w domu, więc mam luz...
a moja starszyzna (tzn mąż i starsza córeczka) jeszcze śpią, a mi się marzy dobra kawa, tylko ja lubię kawkę do drugiego śniadania, a mi pod nosem na ławie pachnie pierniczek... mniaaam. nic nie piekłam w tym roku na święta, a nie dość że się najadłam u teściów, to jeszcze wałówy dostałam :biggrin2:

As super że u Suzi idzie ku lepszemu, a trzymamy kciuki by maluszek już był całkiem duży

aaaaaa ja dziś śniłam że na usg wyszło że będzie dziewczynka... i to taaaak wyraźnie :-D no coż trzecia, to nie nowość już a do połówkowego jeszcze trochę ponad 2 tygodnie

Witam kochane.
Ja tylko na chwilkę
Dzwoniłam do suzi.
Najważniejsze .
Jej synek pięknie urósł !!!! :tak::tak::-D:-D:-D
Mały zbliża się do wagi 500 gram ,czyli do momentu w którym zaczynają lekarze ratować dzieci gdyby coś ....
Na ten moment ciśnienie się unormowało ,więc jesteśmy spokojniejsze .
suzi wszystkie pozdrawia i całuje .
Pamięta o nas i przesyła świąteczne życzenia .
Dobrej nocki.
dziękujemy bardzo i przesyłamy całuski

Jasię strasnzie wymęczyłam przez te swieta. Nerwy mnie tak męczą. Wściekam się potwornie, jak jakaś psychopatka i to o byle co :-( nie mam pojęcia c z tym zrobic,a zrobic cos muszę, bo przeciez dzieci patrzą. Mało tego to im sie najczęściej przy tym obrywa:-( mówienie sobie, ze trzeba zachować spokój niewiele daje, postawa olewcza też działa na krótko. Jak ja mam zapanować nad hormonami???? Pierwszy raz tak szaleje

Witam po swietach:tak:
Pieszczoszka i lovely trzymam kciuki za wizyte:tak:Ja ide 04.01.2012:tak:
As dzieki z ainfo od Suzi,oby tak dalej bylo:tak:
fiore trzymam kciuki zebys sie lepiej poczula:tak:
Witam nowe mamusie:tak:
U nas swieta ok, choc poczatek wigili nerwowy,ale pozniej bylo juz lepiej:tak: Bylam nawet na pasterce(ale byla na 22,i to byla msza za moich rodzicow i dziadkow:tak:), drugi dzien swiat obiad u nas, potem bylismy u G siostry, a wczoraj u kuzynki i tesciowej:tak:Staralam sie jesc male porcje,ale i tak jestem obiedzona:eek: Teraz trzeba troche po poscic;-) Slodyczy raczej malo jadlam, w tej ciazy mam mega ochote na ryby, wiec w wigilie jadlam same rybki:-D
kilolek ja mam tak samo z moimi hormonami i tez obrywa sie dzieciom i mezowi:tak:Czasami poprostu nie daje rady zachowac spokoju:zawstydzona/y:
Dobra uciekam na sniadanko:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry