• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

reklama
Pieszczoszka trzymam kciuki za wizytę.
Witam nowe Majówki.
Pod choinką znalazło sie kilka prezentów dla Franciszka, dostał ubranko, grzechotki i kocyk :)
Fajnie zaskoczona byłam :) Miły to czas:)
Ale czuję sie bardzo objedzona po tych świętach i tak jakbym przytyła...

Witam kochane.
Ja tylko na chwilkę
Dzwoniłam do suzi.
Najważniejsze .
Jej synek pięknie urósł !!!! :tak::tak::-D:-D:-D
Mały zbliża się do wagi 500 gram ,czyli do momentu w którym zaczynają lekarze ratować dzieci gdyby coś ....
Na ten moment ciśnienie się unormowało ,więc jesteśmy spokojniejsze .
suzi wszystkie pozdrawia i całuje .
Pamięta o nas i przesyła świąteczne życzenia .
Dobrej nocki.

swieta swieta i po swietach :) my wlasnie wrocilismy do domku po 3 dniach cudownych swiat. nocowalismy w domku ale cale dnie spedzalismy z rodzina, rozmawialismy, smialismy sie. bylo naprawde super, nawet nie mam dosyc i nawet sie nie przejadlam :) tylko ciast zjadlam troche ponad norme :) ale musze powiedziec ze byly to jedne z moich najfajniejszych swiat.
fiore, wracaj do nas szybciutko!
buziaki dla suzi!
dobranoc dziewczynki i do jutra!!!

Witam się poświątecznie, choć u mnie to prawie bez zmian będzie, no może mniej obżerania się :-D
nawet mężula mam jeszcze prawie tydzień w domu, więc mam luz...
a moja starszyzna (tzn mąż i starsza córeczka) jeszcze śpią, a mi się marzy dobra kawa, tylko ja lubię kawkę do drugiego śniadania, a mi pod nosem na ławie pachnie pierniczek... mniaaam. nic nie piekłam w tym roku na święta, a nie dość że się najadłam u teściów, to jeszcze wałówy dostałam :biggrin2:

As super że u Suzi idzie ku lepszemu, a trzymamy kciuki by maluszek już był całkiem duży

aaaaaa ja dziś śniłam że na usg wyszło że będzie dziewczynka... i to taaaak wyraźnie :-D no coż trzecia, to nie nowość już a do połówkowego jeszcze trochę ponad 2 tygodnie

Witam kochane.
Ja tylko na chwilkę
Dzwoniłam do suzi.
Najważniejsze .
Jej synek pięknie urósł !!!! :tak::tak::-D:-D:-D
Mały zbliża się do wagi 500 gram ,czyli do momentu w którym zaczynają lekarze ratować dzieci gdyby coś ....
Na ten moment ciśnienie się unormowało ,więc jesteśmy spokojniejsze .
suzi wszystkie pozdrawia i całuje .
Pamięta o nas i przesyła świąteczne życzenia .
Dobrej nocki.
dziękujemy bardzo i przesyłamy całuski

Jasię strasnzie wymęczyłam przez te swieta. Nerwy mnie tak męczą. Wściekam się potwornie, jak jakaś psychopatka i to o byle co :-( nie mam pojęcia c z tym zrobic,a zrobic cos muszę, bo przeciez dzieci patrzą. Mało tego to im sie najczęściej przy tym obrywa:-( mówienie sobie, ze trzeba zachować spokój niewiele daje, postawa olewcza też działa na krótko. Jak ja mam zapanować nad hormonami???? Pierwszy raz tak szaleje

Witam po swietach:tak:
Pieszczoszka i lovely trzymam kciuki za wizyte:tak:Ja ide 04.01.2012:tak:
As dzieki z ainfo od Suzi,oby tak dalej bylo:tak:
fiore trzymam kciuki zebys sie lepiej poczula:tak:
Witam nowe mamusie:tak:
U nas swieta ok, choc poczatek wigili nerwowy,ale pozniej bylo juz lepiej:tak: Bylam nawet na pasterce(ale byla na 22,i to byla msza za moich rodzicow i dziadkow:tak:), drugi dzien swiat obiad u nas, potem bylismy u G siostry, a wczoraj u kuzynki i tesciowej:tak:Staralam sie jesc male porcje,ale i tak jestem obiedzona:eek: Teraz trzeba troche po poscic;-) Slodyczy raczej malo jadlam, w tej ciazy mam mega ochote na ryby, wiec w wigilie jadlam same rybki:-D
kilolek ja mam tak samo z moimi hormonami i tez obrywa sie dzieciom i mezowi:tak:Czasami poprostu nie daje rady zachowac spokoju:zawstydzona/y:
Dobra uciekam na sniadanko:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry