reklama

Maj 2012

reklama
hej
ja juz mam dość tych świąt choć jednoczesnie czuje niedosyt. Chłopaki mega marudni. Kuba w wigilię u mojej mamy urządizł bunt i schowal sie na cąły wieczor w sypialni. Czym śmiertelnie obruszył moja mamę.
eek.gif
w sumie mu się nie dziwię, bo tłok okropny. W dodatku Mikołaj się nie spisał, bo chlopcy ostali 10 bluzek! i male pilkarzyki, ktore oczyiście przerastają zasadami możliwości Michala (norma). Dobrze,z ę cos mnie tknęło i wyjęłam zszafy kilka drobiazgów dla chlopców - po slizgu i malutkiej paczce lego. jakby bylo malo babcia się obrażila, że w pierwszy dzień świąt idziemy do rodziny A. zamiast do niej i nie chciala nam skłądać zyczeń. Wczoraj u teścowej było milo ale z kolei w Michala coś wstapilo i przepłakał pół dnia. W sumie to od rana dzięń byl nieco szalony, bo chlopcy znaleźli pod hoinką wielki zestaw Stacyjkowa i siedzieli nad nim aż do samiusieńkieg wyjścia. Nie chcieli sie ubrać ani zjeść śniadania a i wychodzić nei mieli ochoty. I mimo, ze u dziadków tez były fajne preznty to jednak tęsknili za Stacyjkowem
yes2.gif
Michał nie chcial spać ani jeść. No i tak się mordowaliśmy cąly dzień
Dzisiaj siedzimy w domu i odpoczywamy. Po południu mają chrzesni wpaść.

Witaj gia

hej
ja juz mam dość tych świąt choć jednoczesnie czuje niedosyt. Chłopaki mega marudni. Kuba w wigilię u mojej mamy urządizł bunt i schowal sie na cąły wieczor w sypialni. Czym śmiertelnie obruszył moja mamę.
eek.gif
w sumie mu się nie dziwię, bo tłok okropny. W dodatku Mikołaj się nie spisał, bo chlopcy ostali 10 bluzek! i male pilkarzyki, ktore oczyiście przerastają zasadami możliwości Michala (norma). Dobrze,z ę cos mnie tknęło i wyjęłam zszafy kilka drobiazgów dla chlopców - po slizgu i malutkiej paczce lego. jakby bylo malo babcia się obrażila, że w pierwszy dzień świąt idziemy do rodziny A. zamiast do niej i nie chciala nam skłądać zyczeń. Wczoraj u teścowej było milo ale z kolei w Michala coś wstapilo i przepłakał pół dnia. W sumie to od rana dzięń byl nieco szalony, bo chlopcy znaleźli pod hoinką wielki zestaw Stacyjkowa i siedzieli nad nim aż do samiusieńkieg wyjścia. Nie chcieli sie ubrać ani zjeść śniadania a i wychodzić nei mieli ochoty. I mimo, ze u dziadków tez były fajne preznty to jednak tęsknili za Stacyjkowem
yes2.gif
Michał nie chcial spać ani jeść. No i tak się mordowaliśmy cąly dzień
Dzisiaj siedzimy w domu i odpoczywamy. Po południu mają chrzesni wpaść.

Witaj gia
Kochana współczuję w takim razie .
Jak się maruda dzieciom włącza to można dostać do głowy...

Pieszczoszka już zadnego tematu nie ma ;-)

Ollena na taki temat można porozmawiać na ogólnym .
Sorki skasowałam ,bo temat jest krótki i nie wymaga oddzielnego wątku

Dziewczynki trzymam kciuki za wizyty !!!!!!!!!

Witam nową mamę .:-):-)

Witam jeszcze świątecznie .
U nas też wreszcie dziś spokojnie.:-D:-D
Poranek w łóżeczku z męzem i trzytulaki na całego ,a teraz wróciliśmy ze stajni.
Najpierw jeździła Klaudia i jak zmęczyła Ori to małego wsadziliśmy .
Kuba dziś przejeździł 40 minut i chciał jeszcze :szok::szok::szok:
Jazda konna mu się bardzo spodobała i jest zachwycony .
Dziś jeździł pierwszy raz z normalną nauką jazdy ,a nie hipoterapii.
W nagrodę na to ,że był dzielny mógł wyszczotkować Ori i zaprowadzić ją do boksu .;-):-):-)
Ależ jestem z niego dumna :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry