reklama

Maj 2012

reklama
Dobry wieczór ;) Ale ja zaczęłam coś ostatnio dużo jeść:zawstydzona/y: Dzidzi nie wiem czy smakuje czy nie ale podskakuje sobie dość często dzisiaj hehe:-D
Dziewczyny tez wam tak strasznie dziąsła krwawią przy myciu zębów?
Bo mi to widzę,że coraz bardziej i na dodatek strasznie mnie naciąga jak myje zęby:eek::sorry:

No właśnie też sie chciałam spytać , czy wam apetyty jakoś wzrosły, bo mnie straszne mogę ciagle jeść nawet późnym wieczorem ,na szczęscie w nocy nie muszę jeszcze wstawac:eek:
no,ale są efekty mała rośnie, coraz bardziej ją czuję wiec przyszedł etap wiekszego jedzenia i przybierania no ,ale coż nasze maluchy teraz nabierają masy :-)więc potrzebują

Dobry wieczór ;) Ale ja zaczęłam coś ostatnio dużo jeść:zawstydzona/y: Dzidzi nie wiem czy smakuje czy nie ale podskakuje sobie dość często dzisiaj hehe:-D
Dziewczyny tez wam tak strasznie dziąsła krwawią przy myciu zębów?
Bo mi to widzę,że coraz bardziej i na dodatek strasznie mnie naciąga jak myje zęby:eek::sorry:

Oj apetyt to ja tez mam ostatnio za 2 :-)

Dziąsła mi krwawiły w pierwszej ciąży- u mnie pomogła pasta i płyn do płukania Meridol http://www.perfectfresh.com/?pa=150&ex=pa

U mnie tez żadnych zmian zębowych i dziąsłowych, ale całkowicie zgadzam sie z Joasią. Ja juz od dawna stosuję Meridol, ewentualnie Elmex i zęby maja się bardzo dobrze;-)Kiedyś czytałam, że w ciąży Meridol jest szczególnie zalecany.

Apetyt jakby mniejszy, choć niestety czasem miewam jakies napady np. ostatnio na płatki z mlekiem, których nigdy nie jadam:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry