reklama

Maj 2012

reklama
czarnula ja przez jakieś 2-3 lata używałam plastrów przed ciążą i jestem z nich jak najbardziej zadowolona i na pewno do nich wrócę po ciąży. Zadnego spadku libido nie miałam ani dodatkowych kg najfajniejsze jest to że trzeba o tym pamiętać raz w tyg a nie jak z tabletkami codziennie. Co do prezerwatyw to zdecydowanie nie przepadam i mój S też nie.

Wszystkiego najlepszego dla solenizantek!!!

Dziewczyny u mnie coś się dzieje .
brzuch twardy jak kamień i nawet na chwilę nie odpuszcza.
Idą skurcze czasem bolesne ,a czasem nie ,ale po 5-6 na godzinę .
Na razie Nospa w maksymalnej dawce i czekam czy przejdzie .
Jak nie przejdzie w ciągu 3-4 godzin .
Jadę do szpitala .
Trzymajcie kciuki ...

nuta a to leczenie na NFZ to wszystkich zebów czy któryś określonych, bo normalnie na NFZ to nie wszystkie zęby można zrobić
kikolek wszystkich zębów tu masz cytat ze strony nfz

Kobiety w ciąży i w okresie połogu (42 dni od dnia porodu) mają prawo dodatkowo do:
  • leczenia kanałowego wszystkich zębów
  • usunięcia złogów nazębnych nie częściej niż 1 raz na 6 miesięcy
  • badania kontrolnego nie częściej niż 1 raz na kwartał
a tu link
Świętokrzyski Oddział Wojewódzki Narodowego Funduszu Zdrowia - Kielce
As trzymam kciuki aby było dobrze

reklama
Annte cos takiego jak opisujesz też miałam ;/ i tez dostałam te czopki dopochwowe. A ten ból w pachwinach okazał się węzłami chłonnymi bardzo powiększonymi. Dzień później miałam już powiększone węzły prawie wszedzie ;/ i to od jakiegoś dziwnego grzybowego pasożyta... :baffled::baffled: 2 miesiące to leczyłam... Gin powinien przyjąć cię w takim przypadku bez problemu...

As kciuki dla Cie &&&&&&&&&&&&&&

Ja dziś mam znów jakiś dzień na zasuwanie... Od ana w sklepie 4 godziny. Później robiłam obiad i sprzątałam moją szafkę z ubraniami (w jednym czasie) :szok::szok::szok::szok: Po obiedzie zaczęłam robić faworki...

W ogóle w ciąży mam ochotę na pieczenie, ale tylko na to... nawet nie myślę żeby później to jeść :-p:-p

Pozdrówka :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry