WIOLKA1509
Fanka BB :)
suse
.teraz mnie wystraszylas...juz zaczely kwietniowki rodzic?szok
milego dnia wszystkim
.teraz mnie wystraszylas...juz zaczely kwietniowki rodzic?szokmilego dnia wszystkim
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.teraz mnie wystraszylas...juz zaczely kwietniowki rodzic?szok
ło matko ale mnie mała przekopuje... kocham to uczucie!!!
. 

Ale nic nie jest jeszcze jasne bo ciała nie ma, historia może się jeszcze zmienić. I chyba jak by ją jakieś zwierzątka znalazły to jakieś obszarpane ubranka by były czy coś... nie sądzę.... 

). Ja w nocy budzę się albo na prawym boku (jak już moje biodro ścierpnie do granic możliwości i boli tak, jakby miało odpaść), albo niestety na plecach... wiem, że to nie najzdrowiej, ale nie potrafię się przez sen kontrolować :-( Tak sobie Was czytam i się zastanawiam, mój Krzyś nie wypina się boleśnie, nie uciska mi żeber, tylko kopie albo łapeczkami smyra... I nadal najczęściej czuję go na dole, rzadko wyżej. Albo on taki grzeczny, albo dopiero się zacznie i wszystko przede mną
zaraz muszę zbierać się na zakupy, trzeba zrobić zapasy
Pozdrowionka 
Jak najbardziej zapraszamyWitajcieczy mozna do was dolaczyc czy juz za pozno ?? mam termin na 21 maja w drodze coreczka Lena
i witam nowa mamusie :-)