Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U nas tragedie robia,bo jest jakies -10'C(w nocy!),no ale wiadomo wlosi nie przyzwyczajeni az do takich mrozow.De facto,nie pamietam ani jednej zimy odkad tu jestem zeby bylo wiecej niz -2'C,chociaz snieg sie pojawil.Tym bardziej,ze mieszkamy "pod gore",prawie 400m.n.p.m.
V pomrukiwala placzaco przez sen od 5,ale na razie jeszcze spi.ja też mam w domu do 20 stopni a w nocy ok 17, bo tak najlepiej dla Kuby, który ma astmę no i podobno tak jest najzdrowiej dla dzieci. Piec mam taki co się sam automatycznie na noc wyłacza i sam pilnuje tej temperatury ale ma taką możliwość, ze mozna mu właczyć tryb dogrzania, zeby zignorowął te usttaienia. To sie włącza na chwilę a musmy zapomnieli wyłaczyć i dlatego do 24 nabuzowało :-) a włączylismy bo przy tym mrozie strasznie od ścian ciągneło, mimo, ze ocieplane no ale mróz duzy, mialo prawo.Kilolek -24?U nas tragedie robia,bo jest jakies -10'C(w nocy!),no ale wiadomo wlosi nie przyzwyczajeni az do takich mrozow.De facto,nie pamietam ani jednej zimy odkad tu jestem zeby bylo wiecej niz -2'C,chociaz snieg sie pojawil.Tym bardziej,ze mieszkamy "pod gore",prawie 400m.n.p.m.
Ja sie juz przyzwyczailam do klimatu,wiec jakos ciezko mi zniesc to zimno.W domu mamy srednio 21-22'C w dzien,a w nocy ok.18 w sypialni,bo na noc nie wlaczamy ogrzewania.W dzien wlaczam 2x1h,bo tak to w salonie i kuchni ogrzewa kominek.
Po raz pierwszy tak kupuje,nie liczac pieluszek dla V na ebay 2lata temu ;-)