• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

reklama
caly czas:/ dzięki za odp:) poczekam jeszcze z godzinę, jak nie przejdzie lub sie nasilą to zadzwonie

edit na stronie szpitala (oddzialu gin-poł) nie ma na izbe przyjec, jest na Pododdział Położniczy 683296438, 68 3296439, 68 3296440Pododdział Ginekologii 68 3296303, 68 3296435 to chyba tez sie przyda?

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny, ja dzis mialam jakies problemy z internetem i dopiero teraz zaczal mi w miare normalnie funkcjonowac. postaram sie Was doczytac ale nie wiem czy dam rade bo oczka mi sie juz kleja.
dobrej nocki Wam zycze!!!

Witam sie z wami wczesna pora, zamiast spac to ja juz od godziny buszuje po necie :-) i bawie sie z córcia-odpowiadajac na jej kopniaki- pukam w brzuch :-D fantastyczne uczucie. milusiego dnia zycze

Carmella - i jak? mam nadzieję, że lepiej i nie było nocnych przygód! &&

muszę się brać za sprzątanie, bo teściowa ma wpaść jutro.. ale mi się nie chcę.. jak tylko chwilkę się poschylam, to zaraz mi się zdaje, że mi brzuch opada i boli..

i dalej nic z tym szambem:wściekła/y: wszyscy w okolicy mają problem z odpaleniem aut, a jeśli już jeżdżą to kolejka, bo wszystkim szamba wywala.. muszę zrobić pranie (albo nawet ze 4) i się wykapać, a tu nie ma jak:wściekła/y: ma być teraz ocieplenie od poniedziałku - byle by chociaż tygodniowe..

miłego dnia Majówki

Witam szybko na głównym!!!

zanetaa
u mnie też jutro nalot.... łączę się z Tobą w bólu... :-D:-D:-D

A teraz spadam bo zaraz klientka na pasemka się pojawi a ja jeszcze nie ubrana odpowiednio... :-p:-D

Miłego dniaaaa!!!!!

Witajcie dziewczynki.
U mnie strasznie zimno za oknem .
Nawet nie patrzę na termometr.
Mąż wyniósł pościel na taras i powiało,mnie to wystarczy .
Zmarzłam ....:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
chorowitkom zdrówka dużo życzę .:tak::tak::tak:
Kuba dziś wstał przed 7 i o tej godzinie nie wiedzieć czemu nas pobudził .:baffled::baffled::baffled:
Właśnie zasiadłam ze śniadaniem do kompa .

A mój mężuś przeszedł dziś całego siebie :szok::szok::szok:
Jak tylko wstał to pościel powywieszał,
klocki Kuby w salonie wszyściutkie posprzątał,
z psami na spacer poszedł,
teraz na całym piętrze kurze wyciera :szok::szok:
Prosił,żeby mu wodę do mycia podłóg zrobić ... :szok::szok::szok:

A na obiad zapowiedział,że będzie próbował zrobić żeberka w coli :szok::szok::szok::szok:
Normalnie szczękę z podłogi zbieram i w paszczy mi się nie mieści ,bo wciąż opada :szok::szok::-D:-D:-D

Miłego dnia dziewczynki.:tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry dziewczynki! u nas tez zimno, ale podobno dzisiejsza noc ma byc jeszcze mrozna a potem juz coraz cieplej. oby!!! ja mam dzisiaj plan zrobic krokiety z miesem na obiad i ide zaraz sie za nie wziac :) milego dnia dla Was, bez zadnych dolegliwosci :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry