Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i cały czas sypie
nie powiem ze dzieciaki u nas teraz maja moze i dobrze w czasie ferii ale mi sie wcale ten snieg nie podoba
a bo to nigdzie dzisiaj raczej wyjsc nie bedzie mozna
szybkie zakupy i uciekac do domku . Mam nadz ze to juz ostatnie oznaki zimy i bedzie sie robilo coraz ładniej :-)

normalnie z tej wściekłości miałam chęć mu nakopać!!! Co za futrzak!!! I jeszcze pomarzłam zanim dał się zaprosić do zagrody... na razie cisza... chyba poszedł spać do budy...
wykończę się z głodu jak zjem o 8:00 i tyle czasu nic... 

I muszę się zorientować czy mam dalej normalnie chodzić do mojego gina czy oni mnie całkiem przejmą...
Ale staram się w miarę trzymać diety już od pierwszego wyniku czyli przeszło miesiąc... okropne jak się jest łasuchem z natury... 

do tego wieje silny wiatr i zeby było mało to pół miasta jest bez prądu (dobrze ze bateria w moim laptopie pelna).