• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

Dobry wieczor wszystkim nocnym markom :)
Wspolczuje wszystkim skuczowym i bolacym brzuszkom :( I po cihcutku sie ciesze, ze u mnie jakos te atrakcie omijaja...

Witaj Kattul - mamy ten sam termin i jeszcze pare ciezarowek tez. Choc moj jest po prawie pol doby przesuniety do przodu ;)

Stokrotka - gratuluje udanej wyprawy :)

reklama
Witam się i ja :) Ostatnio mało czasu na pisanie-moja córcia zaczęła chodzić wiec muszę ją mieć na oku cały czasn więc nie bardzo mam jak pisać -podczytuje Was tylko ale melduję,ze u nas wszystko dobrze. Adaś w brzuszku daje czadu,powoli zamierzam się do robienia zakupów dla niego-mamy po córci sprzęty ale ciuszki muszę kupić i kilka innych rzeczy.

joasia ja Cie podziwiam, bo ja się ledwo nachylam by buty moim pozakładac a tak za ledwo chodzacym to na pewno bym nie dal rady
Powiem Ci szczerze,z enie jest źle. Moja córcia jest samouczek i nie chce żadnej pomocy. Tak było z obrotami na brzuszek,z siadaniem,z raczkowaniem,ze wstawaniem i teraz z chodzeniem. Ona ze mną za rękę ani pół kroku nie zrobiła. Taki typ,ze jak chce pomóc to ona się wyrywa i musi sama. Więc schylona z nią za rękę chodzić nie muszę. Już ładnie chodzi ale jest jej wszędzie pełno i muszę uważać bo ciągle się jeszcze o coś potyka no i muszę być na czuwaniu i w gotowości do podejścia i przytulenia w razie upadku :-)

Dzień dobry!
Ja już po śniadanku, tak mi burczało w brzuchu, że musiałam wstać i zjeść, więc wypełzłam z łóżka zaraz po R., który wstał do pracy. Dziś znów zrobił wielkie oczy, że wstaje tak wcześnie.
Teraz czekam na dostawę pączków, bo mam zamówione u znajomego cukiernika.
Także słodkiego Tłustego Czwartku !!!
indeks.jpg

p.s. dziś pierwszy dzień 30 tygodnia :-D

Annte, gratuluję rozpoczęcia 30 tygodnia:)

Ja już też na nogach, zaraz wybieram się do laboratrium i na zakupy.
Od jutra mam na feriach siostrzeńca mojego W - w wieku mojego Mateusza. Mam nadzieję, że nie rozniosą domu i jakoś przeżyję z nimi do wtorku:)
Smacznych poczusi w ten tłusty czwartek:)

Hej dziewczyny

Ja już też na nogach i właśnie się zbieram na spacer z psem a przy okazji do piekarni po świeży chlebek i pączki. Śnieg na szczęście przestał padać, samochód będzie mi potrzebny dopiero po południu, więc jak W. wróci z pracy to mi go odkopie.
Słodkiego obżarstwa wszystkim życzę.

Melduję się i ja:-) Witam w czwartkowy poranek.
Dziecię już w przedszkolu ja po kawie i pączku z samego rana:zawstydzona/y:a 8 na plusie straszy:cool:
Napisze tylko, że odebrałąm wyniki moczu i posiew i ogólne i wszystko jest idealnie, więc w tamtym tygodniu musieli coś skopać albo nie moje wyniki dostałam - trochę stresu było. Dziś wizyta po 16, takie myśli mi chodzą po glowie co to by było gdyby ten nowy lekarz zmienił płeć:-D:szok:ja osobiście żadnych jajek nie widziałam może dlatego:-D
Wszystkim życzę smacznych pączuchów i faworków, nie myślcie o kaloriach tylko wsuwać ile się da:tak:

witajcie w poranny tłusty czwartek :-D
annte ale​ mi apetytu paczusiami narobilas z samego rana, a ja nie moge sie nawet do sklepu ruszyc tylko mam lezec, lezec i jeszcze raz lezec. Widze za nas rózni tylko jeden dzien w terminie bo ja wczoraj rozpoczelam 30 tydzien. Ale ten czas ucieka. Mam nadzieje ze moja maluda wytrwa jeszcze w brzuszku do 38 tygodnia

reklama
Witam sie i ja pączkowo:-D

Dzisiaj zaszaleje i zjem az 2 :-D a co mi tam potem bede sobie odmawiac :-p
Przespalam cala noc dzisiaj bez wstawania na siusiu wiec jestem bardzo a to bardzo zadowolona :-) i wypoczeta :-)
a u nas znowu pada:angry: mogłoby juz przestac i pojawic sie słoneczko :-)

Annte gratuluje 30tyg ! jak ten czas leci... :-)

witam nowa mamusie :-)

i zycze wszystkim milego dnia bez bólów i skurczy :tak:

Karolki trzymam &&& za wizyte

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry