fiore
Fanka BB :)
Witajcie Majoweczki.
Ja i V jestesmy k.o.,cholerny wirus
V obudzila sie o 3 i zacieagnelismy ja do naszego lozka,ale sie budzila co chwile.I tak dotrwalismy do 6.W miedzyczasie staralam sie nie zwracac uwagi na to,ze mi zapieralo dech i ze co chwile "ktos" mi przyciskla rozne nerwy i nerwiki.Ogolnie czuje sie jak z innego wymiaru ;-) Ale jakos to bedzie.Dzis ponownie dzien na plusie i sliczne sloneczko swieci,po poludniu postaram sie wyjsc chociaz z psiakiem przed dom,zlapac troche swiezego powietrza,bo inaczej "kota" w domu dostane 
Milego i spokojnego dnia oraz pozytywnych wizyt Majoweczki!
Ja i V jestesmy k.o.,cholerny wirus
V obudzila sie o 3 i zacieagnelismy ja do naszego lozka,ale sie budzila co chwile.I tak dotrwalismy do 6.W miedzyczasie staralam sie nie zwracac uwagi na to,ze mi zapieralo dech i ze co chwile "ktos" mi przyciskla rozne nerwy i nerwiki.Ogolnie czuje sie jak z innego wymiaru ;-) Ale jakos to bedzie.Dzis ponownie dzien na plusie i sliczne sloneczko swieci,po poludniu postaram sie wyjsc chociaz z psiakiem przed dom,zlapac troche swiezego powietrza,bo inaczej "kota" w domu dostane 
Milego i spokojnego dnia oraz pozytywnych wizyt Majoweczki!
ja mam tylko z marmolada ale z czarnej porzeczki wiec sa dooobre:-) 

w poniedziałek na te podróże do stolicy damy ją do przedszkola, bo oszalała by chyba tyle czasu nudząc się... A i ja będę spokojniejsza że zje o dobrej porze, i wybawi się z dziećmi
Z nadzieniem wieloowocowym
),u syna nie sprzatam