• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

to np jak mojego wyślę po to do apteki to ma spytać o silikonowe nakładki na sutki? są jakieś rodzaje czy coś? mój instynkt i intuicja podpowiadają mi przedwczesny poród:/ na dodatek mam od jakis 2-3 godzin dość silne skurcze, nawet z 2 razy krzyknęłam :/ i troche zbyt często są:/ mam nadzieję, że jeszcze z 9 tygodni przetrzymam

edit: chyba pojadę do szpitala:/ mam około 5 takich dość mocnych skurczy na godzinę a miedzy nimi kilka lżejszych + twardnienie brzucha:/ jak będę lub nie będę jechać to napiszę, poczekam jeszcze trochę...

edit: założyłam zimną maskę żelową na twarz i od razu ból głowy przeszedł, może te skurcze to ze stresu i te z przejdą..

edit3: dzwoniłam na izbę przyjęć, powiedziała, że jak nie przejdą mam przyjechać. wiem , że to dziwnie zabrzmi ale po założeniu takiej relaksującej maski jakby przechodzą i są słabsze:) może zostanę w domu

edit4: chyba wszystko przeszło, idę spać:)

Bo to dobrze jest no-spy łyknąć i się odprężyć. :-D

A ja się nie wyspałam, zasnęłam na plecach jak tylko się położyłam, a teraz mnie plecy strasznie bolą, na dodatek budziłam się co chwilkę bo było mi "tam" bardzo wilgotno :wściekła/y:

Czyli kolejny nudny dzień przede mną ;)

reklama
witam z rana
zakrecona dzisiaj jestem na maksa, tylko poduskzi pilnuję. Ależ bym się przespała... tylko co tu z dzieciakiem zrobic? :-)

Witam,
dusia &&&& za Mateuszka:tak:

Carmella jak dzisiaj sie czujesz?
Katasza trzymam kciuki zebys pozbyla sie bolu zeba:tak:

U nas dzis sniezyca z rana:szok: Pozniej i tak to wszystko stopnieje:wściekła/y:
Myslalam ze zgaga mnie oszczedza w ciazy i co mam taka ze nie moge lezec,bo odrazu zaczyna palic i pokarm sie cofa:wściekła/y: Ide dzis po renni albo inne cudo, mleko pomaga na chwile:eek:
Zycze milego wtorku:tak:

Cześć dziewczyny za wszystkie w potrzebie &&&&.Ja też po koszmarnej nocy co chwila budzenie się,pocenie,złe sny ,a teraz sie czuje jak obite jabłko.

Ostatnia edycja:
Od wyjścia ze szpitala męczy mnie paskudny kaszel, macie pomysł na jakiś syrop, cokolwiek co by mi mogło pomóc, co mogę w ciązy wziąść i najlepiej bez recepty?

Można brać flegaminę ale ja jej osobiście nie cierpię ale jest w miarę skuteczna.Ja to od jesieni biorę profilaktycznie rutinoskorbin i łyżkę pyłku pszczelego .Odpukać na razie nic poważniejszego sie nie przyplątało.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry