• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

reklama
No hej Dziewczyny:)

Temat majtek poruszony, widzę, dość ostro :) ja się mieszczę majty sprzed ciąży i nie zamierzam kupować większych, bo nie nawidze jak mam coś na brzuchu :) spodnie normalne nosiłam do 4 miesiąca ciąży ale do siadania tylko rozpinałam... po ciąży na bank w nie wejde nie ma innej opcji bo moje 4 kg na + aż tak bardzo nie urosną. Dalej czekam na cycki :D bo ich o prostu nie ma ;\ dobrze że chociaż brodawki mam ładne :D

Od rana latam, najpierw korki, pozniej dziekanat... poszłam złożyć wniosek o zapomogę może mi cos dadzą, w maju tez zloże po porodzie w ramach uczelnianego becikowego :D (bezczelnie cisne kaskę od rektora a co :P, moj Ciacho też złoży o becikowe na uczelni :D )
Zaraz lece na kolejne korepetycje zrobić plakacik dziecku :D A wieczorem to jak sie poloze to juz nie wstane i bede kazala sobie wszystko do lozka przynosic :D

Wszystkiego Dobrego Ollisiu :***

Witam poniedziałkowo.Za oknem tak szaro i buro że najchętniej bym tylko spała.
Ollisia wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń.
No całe szczęście że ja w spodnie i majtki sprzed ciąży bez problemu wchodzę więc nie jest źle.

witam się poniedziałkowo :-) u nas pogoda średnia jest szaro ale na szczęście nie pada :-) a ja znowu dzisiaj mam bardzo niskie ciśnienie kolejny dzień z rzędu :-( a co do ciążowych ubrań i tych sprzed ciąży to wolę się nie wypowiadać bo sie tylko niepotrzebnie zdenerwuję :-) i nie mam nadziej że wróce do swoich ubrań sprzed ciąży niestety :-(
Ollisia wszystkiego naj lepszego :)
As trzymam nadal kciuki jestem myślami :)

no właśnie ja też, owszem - zmieniłam majtki na wygodniejsze, ku rozpaczy męża, jeansy odpuściłam, bo gniotły na brzuchu, ale w materiałowych rurkach i alladynkach śmigam cały czas - na szczęście;)

jesteśmy po dentyście - okazało się, że termin był na jutro:/ coś mi się ostro skićkało w łebku, ale miła pani dentystka nas przyjęła mimo wszystko - czekaliśmy na nią 40minut, ale to i tak uprzejmość, że nas wcisnęła - może dlatego, że roboty było na 5minut;) Bartiś jeszcze dzielniejszy niż poprzednio! pękam z dumy!
zakupki maleńkie zrobiliśmy - pochwalę się na odpowiednim wątku:)

poza tym od przejścia takich kilosów boli mnie brzuch, mam skurcze, a kręgosłup zaraz odmówi mi posłuszeństwa - liczyłam na to, że Misiek posmaruje mnie żelem ketonal, ale okazało się, że w III trymestrze nie wolno:/ i tak cierpię.. w planach mamy zakupy szmatowe, bo Miśkowi strzeliły spodnie na tyłku jak wsiadał do auta (jeszcze z szyną i tak wskoczył, że w miejscu gdzie się już przecierały - pękły, ale mieliśmy z niego ubaw:-D), może przy okazji kupimy Barteimu nowe adidaski i kalosze (i oczywiście Hani jakąś pierdołkę w 5-10-15:))

Mysiochomis a co to za becikowe uczelniane i kogo się tyczy? Studentów zaocznych też?
Olisiaa spełnienia wszystkich marzeń i samych pięknych chwil życzę :*
Przyszli koledzy i skrobią ściany tak, że aż kurz czuję w innym pokoju;-) także robota wre ;)
Co do ubrań, to ja też juz się nie mieszczę od dawna w przed ciążowe spodnie, biodra mi urosły. Majtki jeszcze przed ciążowe, ale niektóre sa juz strasznie niewygodne. Czuję się jak wieloryb ostatnio, choć dziś pielęgniarka bardzo chwaliła mój ciążowy wygląd i brzuszek;-)

My już po wizycie u gina, potem zabrałam małą z przedszkola i byłyśmy na kominach :-p:-D u mojej cioci :-D hehe śmiesznie to brzmi bo ona tylko 10 lat starsza ode mnie i ma 6cio letnią córę...

Gatki sprzed niektóre mi się wpijają aż skóra swędzi :baffled::rofl2::-D więc noszę luźniejsze :tak: nie rozpaczam jakoś szczególnie z powodu garderoby :-p potem się zrzuci i po kłopocie. Jak nie to jeszcze lepiej bo kupię parę nowych łaszków :-D
W pierwszej ciąży przytyłam 16kg a 3-4 miesiące po byłam już 20 na minusie. Wyglądałam jak szkapa... okropnie... :no:

reklama
Witajcie Wieczornie!

Wyslalam Suzi sms,ale nie dostalam jeszcze odpowiedzi.Jak cos tylko bede wiedziala to napisze.

Zostalam sama na noc w domu,ale czekam az V zasnie i chyba odplyne nie wczesniej niz ok.23-24,bo sie boje ze znowu sie obudze w nocy,a potem caly dzien jest "bezplciowy".
Jutro wizyta,napisalam na lekarskim watku,odlaczam sie od bb...dobrej nocy Kochane!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry