• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

dziewczyny mam takie dosc intymne pytanie:zawstydzona/y: Teraz jak jestem w ciąży kocham się z moim S bardzo rzadko...
Dziś jednak chciałam spróbować... I nie dość,że jestem tam jakaś ciasna to przy próbie stosunku od razu zaczeło mnie tam boleć w środku więc sex nawet nie trwał minuty:-( Mój S twierdzi,że to moje wymysły i ,że mam go w du.... Wmawia mi głupoty,że moze nie podoba mi się już albo mniej go kocham:-( a mnie na prawde zabolało... chyba nic na to nie poradzę? :-(
mozesz spróbować z zelem intymnym

reklama
Pieszczoszka,ja od wrzesnia nie mam tych wrazen,wiec ze strony obdukcyjnej nie pomoge,ale jedyne co Ci doradze,to nie sluchac faceta i jak mu sie chce,to dwie sprawne raczki ma ;-):-) Nie to nie Twoja wina,to sprawa calkowicie normalna!
Annte moj malzonek jest zawiedziony,ze nie molg z nami byc i ze ponownie nie bedzie bo nie wpuszczaja na sale operacyjna przy cc...wiec tez mi jest smutno z tego powodu,ale musisz zrozumiec partnera...oni maja inne wyobrazenie o tym wszystkim...niestety,albo i stety.

suzi - kciuki zaciskam!

pieszczoszka - mnie nic nie boli. Pamiętam jednak, że w pierwszej ciąży kochaliśmy się częściej a teraz libido mi spadło.

Wlasnie mialam to samo napisac co Natalka.
Porozmawiaj z ginem,on od tego jest i kaz sobie zbadac szyjke-teraz koniecznie musza sprawdzac podwozie bo czasu malo zostalo i wszystko jest mozliwe(co nie oznacza,ze u Ciebie cos sie dzieje Pieszczoszko,po prostu niektore kobiety w ciazy maja ten dyskomfort i tyle)

wykle trzeba i niestety jest odpłatny. Nie pamiętam ile ale jakos drogo było. Na wynik czeka się chya tydzien a ważny jest przez 4 tygodnie. Ale warto to zrobic dla dziecka, bo jesli wynik wyjdzie kieski to od razu mozna dziecku podac leki

Pieszczotko ja bez oliwki nie dam rady podczas stosunku... Też muszę obrać konkretną pozycję bo inaczej mnie rozrywa od środka, ale też nie zawsze jest to ta sama pozycja (zależy od dnia). Ja mam problemy gdy za długo nie współżyję. Po prostu skóra w pochwie jest mało rozciąnięta. Raz doszło do pęknięcia (trochę się goiło ) Wybacz że tak bezpośrednio opisuję, ale własnie tak rozmawiam z Ciachem o tym, żeby wiedział czego moze sie po mnie spodziewac i czego oczekuje.

Ten wymaz bedzie mnie kosztowal 50 zl wiec tani nie jest. Tylko własnie ja go będę miała robiony w 32 tc wydaje mi sie ze troche za wczesnie.

Pozdrówka :*

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry