• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

Ahahahaha....bezposredniosc niech rzadzi :-D:-D:-D Oplulam monitor jak Was przeczytalam,poprawilyscie mi nastroj "bezposrednioscia",ale wracaja do waznej sprawy seksu...A co to jest?:-p
Powaznie,podejrzewam ze mam nizsze libido niz zakonnice;-)Mnie on nigdy nie byl potrzebny,w sensie "na chlebie i wodzie" zylo sie dobrze,jak patrze z jaka czestotliwoscia sie kochacie,to mysle ze chyba faktycznie powinnam sie w jakims zakonie jednoosobowym zamknac.
Poza tym ja nie wiem,czy to S czy ja jestesmy tacy plciowi,bo za kazdym pierwszym podejsciem zachodzimy w ciaze - co mnie raduje,ale z drugiej strony mysle o wielu parach ktore maja z tym problem i dochodze do wniosku,ze wolalabym wiecej sprawiedliwosci na tym swiecie.

Uh...pozartowalam sobie,ale cos Leo mi sie strasznie rozpycha i zaczyna mnie wszystko bolec,nie liczac ze nachodza mnie mdlosci i wymioty...:sorry2: Oficjalnie uciekam,zycze Wam dobrej nocy i jeszcze raz &&& za wszystkie Majoweczki!!!

Ostatnia edycja:
reklama
fiore tez nie mam pociagu do seksu, ani przed ciaza ani w trakcie, moj zawsze mowi ze sobie oschła zone wzial a ja poprostu moge zyc bez seksu i juz

Carmella zgadza sie, czasami nawet sobie zartuje ze jak bede bogata to zrobie sobie zabieg na pipe :) no coz pewnie po tej ciazy bedzie jeszcze gorzej hehehe ale co mi tam :)

wlasnie cos takiego znalazlam na ten temat http://www.medifem.eu/pl/waginoplastyka.html :) poczytajcie sobie hehe

Ostatnia edycja:
JA przed ciazą mogłąm sie kochać po 7 razy dziennie:zawstydzona/y::-D nie znałam słowa NIE ..
a teraz zero przyjemności,zero ochoty...
Oby zmieniło sie to po porodzie ... Przeciez facet tez ma potrzeby.. jajka bola ehhehehe

podobno mozna to wygimnastykowac uzywając kulek geiszy. Ale u mnie sie poprawilo bardo po 2 porodzie, oczywiscie nie od razu ale po połogu juz bylo ok. W ciązy też bylo już ok. Ale faktycznie prze te 2 lata to bylam zalamana, bo doznań 0, 2 lata bez orgazmu, masakra, tylko sie zastrzelic. Raz czy dwa ok, do przezycia ale 2 lata?

ale mi chodziło o to, że to chyba refundowane jest...

byc moze i jest, nie mam pojecia
nie jestem ubezpieczona w polsce wiec musialabym i tak placic a jakos mi na tym zabiegu za bardzo nie zalezy, cycki moglabym sobie powiekszyc do rozmiaru b a nie zmniejszac pipe :)

kilolek tylko 2 lata a ja juz prawie 5. no fakt zeby dojsc do orgazmu teraz to naprawde trzeba miec wielka chcice a taka zdarza sie u mnie raz na kilka miesiecy, ponoc dobrze jest wykonywac kegla czy jak on tam sie zwal ponoc to tez pomaga

Ostatnia edycja:
heheheh:-D powiedziałam mu,że ma rączke niech sobie pomoże to sie obraził i powiedział ,że od czegoś mnie ma hehe.

Co do szerokości pipki :zawstydzona/y::-D
Przed ciaza nie byłam jakoś ciasna wręcz przeciwnie ale Mój S nie narzekał ... a teraz ciasna jestem i szczeze wole byc luźna niż ciasna żeby na sile we mnie właził

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry