Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ja chciałam też jeszcze jakieś socjalne wyciągnąć ale mój tata zarabia o 200 zl za dużo i nie dam rady nic wydębić... A jakbym chciała brać na mnie i na dziecko to muszę mieć minimalny dochód 900zl . Tylko się teraz pytam gdzie logika... nie mam pracy i musze utrzymac dziecko a socjalka mi sie nie nalezy bo nie mam dochodu 900 zl.
Jestem ciekawa jeszcze czy na studiach doktoranckich też sa jakieś socjalki lub zapomogi bo by ten mój naukowiec od siedmiu bolesci coś by mógł skombinować
Dziś mi sie udało z korepetycjamimiałam jeszcze dodatkowo dwie godzinki
a mam dziś tyle energii że jeszcze bym coś porobiła sobie... tylko nie wiem za bardzo co ;/
Pozdrówka :*
dziewczyny mam takie dosc intymne pytanie Teraz jak jestem w ciąży kocham się z moim S bardzo rzadko...
Dziś jednak chciałam spróbować... I nie dość,że jestem tam jakaś ciasna to przy próbie stosunku od razu zaczeło mnie tam boleć w środku więc sex nawet nie trwał minuty Mój S twierdzi,że to moje wymysły i ,że mam go w du.... Wmawia mi głupoty,że moze nie podoba mi się już albo mniej go kocham a mnie na prawde zabolało... chyba nic na to nie poradzę?

Akurat
Łatwo facetowi powiedzieć, bo nie zdaje sobie sprawy, że im dalej w las tym nam naprawdę jest trudniej!

jak położę się na plecach to Krzyś mnie uciska i nieraz mi się aż słabo robi, na boku bombarduje mi żebra (a ciężko się wtedy skupić na czymkolwiek)... więc cóż... Ja też dość bezpośrednio, ale nie ma co owijać w bawełnę - bo to dość ważne sprawy są 

dziewczyny mam takie dosc intymne pytanieTeraz jak jestem w ciąży kocham się z moim S bardzo rzadko...
Dziś jednak chciałam spróbować... I nie dość,że jestem tam jakaś ciasna to przy próbie stosunku od razu zaczeło mnie tam boleć w środku więc sex nawet nie trwał minuty:-( Mój S twierdzi,że to moje wymysły i ,że mam go w du.... Wmawia mi głupoty,że moze nie podoba mi się już albo mniej go kocham:-( a mnie na prawde zabolało... chyba nic na to nie poradzę? :-(
oj ja tez tak miałam i to "ściągnelo" mi sie dopiero po 2 porodzieniech sie cieszy ze tam masz ciasnoja przed pierwszym porodem tez mialam ciasno a po porodzie dziura mi sie rozciagnela i mowi ze jak wsadza to nic nie czuje tak tam mam luzno