• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

Witajcie dziewczyny za wszystkie potrzebujące mocne kciukasy As dasz radę jeszcze trochę:-). Karolki no to faktycznie wyjątkowy egzemplarz Ci się trafił oby więcej takich:-). U nas jeśli chodzi o seks to kiepsko, ale ratujemy się innymi sposobami:-) ja również z tego za bardzo nic nie mam ale w tej chwili dla mnie ważniejsza jest bliskość:-) miejmy nadzieję że po wszystkim wszystko się unormuje. Miłego i spokojnego dnia dziewczyny:-)

reklama
Witam was dziewczynki

AS modlitwa i &&& bedzie dobrze !

Za wszystkie wizytujace tez &&&

A ja dzisiaj wybieram sie na miasto musze sobie w koncu jakies buty kupic ,w weekend zapowiadaja prawie 20 st a ja tylko kozaki mam :dry: no i zobacze moze jakies ciuszki na wiosne dla siebie ;-) ale zapewne obejde wszystko i powiem ze nic nie ma :-D

a co do seksu to u mnie jak przed ciaza , nic mnie nie boli cale szczescie , M tez ma ochote , ja nie czuje sie jakas gruba czy brzydka itp wiec jest ok;-)

Milego dnia majoweczki !

Ostatnia edycja:
Witam, co do sexsu to u nas od stycznia nic bo ja mam ciagle jakies zapalenia:wściekła/y:Teraz to juz mam ochote ale jeszcze sie do konca nie wyleczylam:no:
As trzymam &&&&&& Karolinko trzymaj sie dzielnie:tak:
Suzi to juz niedlugo,trzymam kciuki zeby wszystko z malym bylo ok:tak:
Wiecej nic nie popisze bo mi cos net szwankuje i nie wyswietla calego posta:baffled:Milego dnia,za wizyty&&&&&&&&&

Kurde mi by sie taka czułość przydała... Mój to sie moze teraz starac ile wlezie i to nic nie da...
Ostatnio ćwiczy codziennie i wogole dba o siebie jak moze.. bo sobie wkręca jakies bzdury,że nie interesuje sie nim... Trudno pewnie rzeczy widze,ze do niego nie docierają i nie umie do końca mnie zrozumieć co czuje w ciąży..
ale ja za to między ciążąmi bryla lodu, wec przynajmnije przez te 9 miesiecy nadrabiam ;-)

As &&&&&

Toważystwo dzisiaj pospalo do 9, wiec i ja nieco wypoczeta ale juz w sumie moglabym isc znów spac

A ja właśnie dostałam od męża nakaz eksmisji na 2-3 dni z domu. Poszedł rano do lekarza i okazało się, że ma wirusowe zapalenie gardła i zapalenie oskrzeli. No i żebym się nie zaraziła od niego to mam się do rodziców wynieść. Ale zabiorę laptopa więc będę w stałym kontakcie z bb. A teraz biorę się za robotę. Ogarnę mieszkanie zanim pojadę, ugotuję choremu jakiś obiad, żeby nie musiał za dużo czasu poza łóżkiem spędzać.

Carmella poranna stójka to chyba nic złego, przynajmniej nikomu nie przeszkadza;)

Ja dzis bardzo źle spałam zgaga się tak nasilała,że aż płakać sie chciało....
Dzis mam lenia strasznego !!! Nic mi sie nie chce

witam i ja:)

aż mi żal, że nie uczestniczyłam we wczorajszej rozmowie;) tylko druga kobieta zrozumie;)
u nas? cóż, moje libido szaleje, ale i tak coś wiecznie przeszkadza - a to Barti nas pilnuje (a kiedyś nas złapał i mówi "ja też chcę na konika:D), a to noga Miśka, choroba, zmęczenie, kłótnia, albo któreś z nas siedzi przed komputerem, a drugie już śpi, no i babcia, która nasłu****e "co tak głośno robimy, że nie może spać, żebyśmy sobie nie myśleli - u niej wszystko słychać". wczoraj nawet Misiek wspomniał, że nie chcę się z nim kochać, bo ciągle coś mnie boli - tylko jest taki kołek, że nie powie, że ma ochotę i nie zacznie - taki niby wstydliwy, a później foch, bo się nie domyśliłam. zobaczymy dzisiaj, może jak mnie nie wkurzy (bo kłótnia nadal zawieszona), to wcisnę się w jego ulubioną koszulkę i może zmajstruję mu jakiś masaż;)

po porodzie? miałam taką ochotę na dziki seks, że wytrzymałam 4tygodnie i to tylko dlatego, bo Misiek bał się, że zrobi mi krzywdę. zszywane krocze odrobinkę bolało, ale szybko przeszło. później doszedł paniczny strach przed zajściem w ciążę - nie karmiłam, więc na wizycie 6tyg po dostałam receptę na plastry - Misiek uważa, że przez nie mi się chce, ale czy jest różnica.. z orgazmem zawsze miałam "pod górkę", jak sama nie "rządzę", to rzadko kończę, ale nie tylko orgazm jest przyjemny, a sam seks i gra wstępna, więc nie narzekam.
I jeszcze gotowość Miśka - zadziwia mnie. 5minut przerwy (jako wznowiona gra wstępna) i gotowy. kiedy bym nie chciała, to go mam;) jedynie jego nieśmiałość mi troszkę przeszkadza - mam porównanie, bo po alkoholu ośmielony mówi na co ma ochotę;)

rozpisałam się. &&&za wizytujące i potrzebujące.
miłego wtorku:*

Witam i znikam, bo praca wzywa, a jeszcze dokumenty dla księgowej muszę naszykować, bleee..
Poza tym BB najpierw nie chciało mi się włączyć a teraz potwornie zamula.

Trzymam kciuki za As i resztę potrzebujących.

Miłego dnia!

reklama
Cześć dziewczynki :-D

Widzę, że dyskusja ożywiona :-D zanetaa - współczuję wtargnięcia Bartiego:tak::tak:
Paula - masz rację, teraz przynajmniej wszelakie mankamety (lekke fałdki itp.) są pięknie ukryte przez okrągłą piłeczkę :-D Może to i nawet dobrze, że jeszcze nie mam siary, hehe. Najgorsze jest to, że mam strasznie drażliwe sutki, nie tyle bolą, tylko wszelki dotyk wywołuje takie dziwne, niezbyt przyjemne uczucie :baffled: Nie wiem jak to będzie, jak mi Maluch na nim zawiśnie.....

Dzisiaj najpierw pojadę do rodziców (M znów cały dzionek poza domem), a od nich na uczelnię na 16:30. Zajęcia potrwają do 18:15, więc spokojnie na 20 będę w domu..... Przynajmniej o obiad się dzisiaj nie muszę martwić! :D

&&&& za As i Karolinkę - oby jak najdłużej!

Miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry