• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

reklama
fiore powodzenia &&&&&&
as trzymaj się dzielnie jak najdłużej w 2paku! &&&&&&
Bartiego reakcja super:-D moja koleżanka miała gorzej jak mała ich nakryła bo chyba przez godzinę ryczała bo myślała że tata mamie krzywdę robi i nie mogli jej przetłumaczyć że to "gilgotki" tylko były...:laugh2:
dobra zmykam się przebrać bo po tą meblościankę jedziemy.
Miłego dzionka majówki:-)

Witam.Za oknem szaro ja chcę wiosny.Domek ogarnęłam, pranko się robi , później jakiś obiadek muszę zrobić bo moje Łukasisko to po 20 z pracy dopiero wraca.Widzę że gorąca dyskusja w nocy się tu odbyła, ja na razie nie narzekam na te sprawy może nie często ale raz na tydzień się kochamy i jest dobrze a nawet lepiej niż przed ciąża.

As trzymaj się jak najdłużej w dwupaku.

Fiore mocne kciukasy trzymam

W końcu Was nadrobiłam. Ciekawe dyskusje miały miejsce ;-). Ja to swojego ostrzegałam na samym początku, że ze mnie zimna, wredna, egoistyczna su.. :-D;-), ale się chłop nie poddał. Libido najbardziej spadło po pierwszym porodzie. Oczywiście byłam tam też luźniejsza, ale wszystko wróciło do normy. Obecnie mam całkowity zakaz. Zobaczymy jak będzie po połogu.
Z konika też się uśmiałam :-).

Fiore trzymam kciuki!

Dziewczyny - zawsze do usług! my też nieźle się uśmialiśmy z tego konika, całe szczęście dzieciak za mały żeby wiedzieć o co chodzi, teraz np bym się bała, bo lubi "skarżyć" wszystkim dookoła, co się u nas dzieje, już go widzę jak mówi mojej teściowej
"mama robiła tacie konika" hihi

umyłam lodówkę i umieram.. barszczyk się gotuje, ziemniaki muszę jeszcze obrać, czyli to czego tygryski nie lubią w ogóle:/

Fiore - oczywiście kciuki wzmożone od wczoraj!!

dziewczyny - zawsze do usług! My też nieźle się uśmialiśmy z tego konika, całe szczęście dzieciak za mały żeby wiedzieć o co chodzi, teraz np bym się bała, bo lubi "skarżyć" wszystkim dookoła, co się u nas dzieje, już go widzę jak mówi mojej teściowej
"mama robiła tacie konika" hihi

i znowu się uśmiałam :D

Fiore, &&&&&&&&&!
A do mnie zastukał listonosz z poleconym z US, od razu ciśnienie 300, otwieram a to upomnienie, że vatu nie zapłaciłam. A oni tam zamiast na moje konto kwotę zaksięgować, to zaksięgowali na mojego R., gdzie on już ze 3 lata nie ma działalności. Rozumiem, że tam tylko ludzie pracują, ale widać, jak sprawdzają skrupulatnie dane wpłacającego. Upomnienie to od razu potrafią wysłać. Na szczęście sprawa załatwiona.
Ja obiadek mam z wczoraj, tylko ryż ugotuję, ale muszę zaraz zbierać się do miasta.

jeszcze raz powodzenia na wizytach!

reklama
Fiore, As trzymam kciuki

Ale się z konika uśmiałam:)
Moja siostra ma 2,5 letniego synka. Wcześniej spał z nimi, a od jakiegoś miesiąca ma swoja dorosłe łózko:) Kiedyś siostra i szwagier budzą się rano, a w nogach stoi Błażejek i im sie przypatruje:) Jak zobaczył, że się obudzili to mówi do nich- "no bzykajcie się!" I skąd gówniarz wziął taki tekst to do tej pory nie wiemy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry