• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

dzien dobry
to sie usmialam z konika:)) co do nocnej rozmowy to u nas zakaz całkowity:((( i bardzo nad tym ubolewamy juz wogóle nie pamietam kiedy to było

&&&&&& za wizytujace
AS FIORE &&&&&mocno zacisniete

reklama
As
Fiore Trzymam &&&& cały czas :) oby jak najdłużej w dwupaku :)

witam właśnie wróciłam z małe wypadu do miasta i czuję się super ale to może dlatego że wiosna chyba idzie :) za wszystkie z wizytą trzymam &&&

Fiore - &&& zaciśnięte

A ja zadzwoniłam dziś do szpitala w którym planuję rodzić. Dzwoniłam do położnych i na porodówkę - obie rozmowy wyjątkowo miłe:tak: Starsza pani z porodówki przesympatyczna - może na nią trafię;-)
Dowiedziałam się, że tu się za poród rodzinny nie płaci (przy Lenie płaciłam 200zł), tylko 30zł za ubranie dla męża na salę porodową. Położnej sobie wynająć nie można, ale tam są wszystkie dobre. Szkoły rodzenia nie mają, ale jak będę w piątek u gina to mam podjechać to mi pokażą wszystko:happy: No i ciuszki dla Maćka mogę mieć własne, ale nie muszę i wręcz mi ta pani odradzała, bo te ich wyjałowione są i lepsze na te pierwsze dni. Przemyślę to jeszcze.

Fiore &&&&

zanetaa Barti nieziemski!!!:-D

elvie to super że pierwsze wrażenie dobre! :tak: ja mimo wszystko wolałabym swoje ubranka od razu ;-)
taka sterylność to też nie za dobrze :-p:-D

Sama biorę pod uwagę dwa szpitale w warszawie i zdrcyduję się jak się zacznie akcja bo do jednego się jedzie w szczycie bez korków a do drugiego w ogromnych korkach... nocą przelecę tu i tu...

Paula ze wzgledu na cukrzyce zrezygnowałas z Piaseczna???bo slyszalam ze dobre opinie ma:tak:kiedys tam mieszkałam i znajoma mi ostatnio mowila ze jest calkiem ok porodowka;-)
Pytam bo cos kojarze ze wspominalas o takiej ewentualnosci:tak:

Witam się wtorkowo, niestety dopiero teraz, od rana miałam fatalny dzień, zresztą od piątku u mnie pod górkę...
Dziś odebrałam wyniki moczu i krwi i jestem trochę zaniepokojona, znów podwyższone leukocyty (25Leu/ul), białko w moczu (30,00 mg/dl), podwyższone krwinki białe, zaniżone czerwone, zaniżona hemoglobina, zaniżony hematokryt. Mówi Wam to coś, może któraś mi to zinerpretować? Dzięki:)

Kciuki za AS i wszystkie inne&&&&&&&&&&&

reklama
Witam się wtorkowo, niestety dopiero teraz, od rana miałam fatalny dzień, zresztą od piątku u mnie pod górkę...
Dziś odebrałam wyniki moczu i krwi i jestem trochę zaniepokojona, znów podwyższone leukocyty (25Leu/ul), białko w moczu (30,00 mg/dl), podwyższone krwinki białe, zaniżone czerwone, zaniżona hemoglobina, zaniżony hematokryt. Mówi Wam to coś, może któraś mi to zinerpretować? Dzięki:)

Kciuki za AS i wszystkie inne&&&&&&&&&&&

wiem ze obnizona hemoglobina i hematokryt to moze swiadczyc o anemii bo sama tak mam takze chyba za mało żelaza u ciebie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry