• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

Olisiaa no to jesteśmy udupione. I tak mam doła, że nie mogę sama obejrzeć tych rzeczy, pomacać itp. , to jeszcze prosić się, żeby zainteresował się tym co wydaje mi się być sensowne. Może jeszcze się to zmieni....

reklama
Fiore - &&&& za V.!

z facetami to tak już jest - mój też marudzi, że kupiłam ostatnio body, że proszę go o zakupy, że pytam go co mu się podoba. oczywiście listę zrobiłam, ale jest na niej minimum, którego jestem pewna - braknie, ale uparty osioł wie lepiej - "po co ci tyle pajaców/śpiochów skoro będzie lato?" i mój ulubiony tekst (z wczorajszej kłótni wieczornej) "nasze dziecko nie będzie chodziło w różowym i fioletowym" - działa na mnie jak płachta na byka.
Ale wiecie co? mam mojego chłopa w tej kwestii tam, gdzie słońce nie dociera. nie kupimy teraz - kupi sam po porodzie jak się okaże, że wszystkiego brakuje i to ze swoich oszczędności (na auto sterowane za 1800zł:szok:). różowe i tak kupię i nie wierzę, że nikt (choćby jego mamcia) nie kupi różowej sukieneczki. niech się upiera i czepia - i tak ja wygram - i nie będę się denerwować.
Dziś idę zapłacić za prąd - na nogach do miejsca, gdzie kolejki kilometrowe, bo dziadki tam płacą i ja mam tam zapłacić - więc wpadnę do dziecięcego po jakąś ładną czapeczkę, albo kapelusik - stracę pieniądze, które miały być na moje ciuchy, ale będę miała niebiańską przyjemność - już i tak długo czekałam!

na dzisiaj życzę Wam spokoju, uśmiechu i odpoczynku od "uroków" ciąży:)

Pochwalisz się listą? Ja mam zrobioną, no ale mam bardzo duże wątpliwości. Moje pierwsze dziecko i nie wiem co będzie potrzebne a co nie, a na początek mamy wydatków kosmicznie dużo, więc będzie absolutne minimum, tylko to co niezbędne.

Dziewczyny &&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Was :*

Ja po wczorajszym wyjściu z domu o 8.40 wróciłam do niego po 21.00. Najpierw siedziałam kilka godzin w szpitalu z mamą, bo ma znów operację, później 3,5h wykładu z bioetyki a o 18 szkoła rodzenia... Było spotkanie z położną laktacyjną i 3 h wykładu o karmieniu. Nie powiem przydatne ale po całym dniu poza domem bardzo męczące. Padłam jak zabita o 23.00 i wstałam dpoiero teraz.

Wg wczoraj zasłabłam w szpitalu... :eek: nie wróciłam oczywiście do domu bo sie sama bałam iść. No ale po jakimś czasie mi się poprawiło więc juz nie panikowałam...

Dziś powtórka z rozrywki... najpierw uczelnia, później korepetycje... może dojdę do domu do 20.00 :baffled:

Miłego dnia Dziewczyny :*
Pozdrówka :*

Dziewczyny &&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Was :*

Ja po wczorajszym wyjściu z domu o 8.40 wróciłam do niego po 21.00. Najpierw siedziałam kilka godzin w szpitalu z mamą, bo ma znów operację, później 3,5h wykładu z bioetyki a o 18 szkoła rodzenia... Było spotkanie z położną laktacyjną i 3 h wykładu o karmieniu. Nie powiem przydatne ale po całym dniu poza domem bardzo męczące. Padłam jak zabita o 23.00 i wstałam dpoiero teraz.

Wg wczoraj zasłabłam w szpitalu... :eek: nie wróciłam oczywiście do domu bo sie sama bałam iść. No ale po jakimś czasie mi się poprawiło więc juz nie panikowałam...

Dziś powtórka z rozrywki... najpierw uczelnia, później korepetycje... może dojdę do domu do 20.00 :baffled:

Miłego dnia Dziewczyny :*
Pozdrówka :*

Może zwolnij nieco :tak:. Dobrze, że nie zasłabłaś gdzieś na ulicy :szok:

dziewczyny głowy do góry!! no niestety faceci myślą że jeśli ciąża trwa 40tyg to tak jest w rzeczywistości i nie biorą do końca pod uwagę tego że jednak dzidziuś może pojawić się wcześniej... taki już ich urok...;-)
na mojego S co prawda nie mam co za dużo narzekać bo tak się zmobilizował że wyprawkę mamy już całą tylko fotelik samochodowy w przyszłym tyg kupimy no i dziś kończy malowanie mieszkania w piątek przyjeżdża meblościanka i w końcu zabiorę się za pranie i prasowanie ciuszków dla maluszka z czego ogromnie się cieszę:-):-)

Zazdroszczę. My już praktycznie do mieszkania wszystko mamy, tylko meble do kuchni zostały, ale trzeba nadal płytki skończyć w łazience, kupić drzwi, grzejniki, piec dopiero na koniec miesiąca będzie, trzeba pomalować, światło założyć, wstawić te drzwi i grzejniki i masę innych wykończeniowych pierdółek zrobić. No i się przeprowadzić, a to nie będzie takie proste bo trzeba będzie mój wielki narożnik przewieźć i szafę 2x2

Dziewczyny ale produkujecie tych postow az ciezko nadazyc za wami !:-D

Fiore &&& za zdrówko małej
Katasza dasz sobie rade . A ze swoim dzieckiem to zawsze jakos tez inaczej;-)wiec sie nie martw bedziesz dobra mama. &&& za siostre
Olisiaa ja to bym chyba nie wytrzymala i nakrzyczała na niego i to tak porzadnie :wściekła/y:ale to ja ...bo mi by zapewne sie cisnienie tak mocno podniosło....:sorry: :baffled:
Little nina &&& za szybka i bezproblemowa przeprowadzke
Mysiochomis a ty mi tam nie mdlej :baffled: odpoczywaj jak tylko mozesz! &&& za mame

Ja ide zaraz do koleznaki na ploty :-) fajnie bo dawno sie nie widzialysmy a one tez jest w ciazy tylko ze ok 10 tyg wiec bede mogla dac jej kilka rad itp jako doswiadczona ciezarowka :-D no bedzie o czym dzisiaj rozmawiac :-)

Majóweczki trzymajcie sie cieplo ,uwazajcie na siebie i oby dzisiejszy dzien byl spokojny . Za wszystkie wizytujace i potrzebujaca mocna &&&& As i suzi &&&

natalka nakrzyczałam juz na niego i sie nie odzywam. Teraz jest w pracy i nawet nie zadzwoniłam i on tez nie. Niech sobie troche przemysli sprawe. Bo to nic przyjemnego zostac sama i samemu decydowac o wszystkim.
Mysiochomis trzmymam kciuki za mame i udana operacje &&&&
gia dobrze ze jest forum i mozemy sobi etutaj ponarzekac troszke :-p

reklama
Witam :)
Nie zaglądałam do Was przez 2 dni i nawet nie próbuje nadrobić bo nie mam szans.
Przeleciałam tylko kilka ostatnich postów. Mój TŻ też zero zainteresowania wyprawką,jak kupiłam ostatnio dość sporo ubranek to nawet nie chciał ze mną usiaść i pooglądać. My już na szczęscie prawie wszystko mamy-większość sprzętów po córci więc nie muszę się prosić o zakupy ale to co zostało do kupienia to "przecież mamy jeszcze czas".
Więc widac niektórrzy faceci tak po prostu mają,to jest chyba w ich gatunek wpisane ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry