Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ciekawe co teraz wyjdzie
. Mimo to poł dnia chodzę i ziewam
.
.Olisiaa niestety nie wszystkie się przewracająJa już nie śpię bo dzisiaj do laboratorium morfologię zrobić. Bardzo tego nie lubię, bo nie jestem przyzwyczajona do wychodzenia z domu bez śniadania a niestety muszę.
Nie jesteście same dziewczyny. W ciąży tez się tak przyzwyczaiłam do nie wychodzenia na czczo z domu, że jak jedziemy z mężem do laboratorium to jak widzę kolejkę to robi mi się słabo i kręci mi się w głowie. Kiedyś na samym początku ciąży (kiedy jeszcze nie wiedziałam i na teście wyszło za kilka dni) jechałam z bratem tramwajem do sądu, strasznie się śpieszyliśmy a mnie się zrobiło słabo, duszno i zamiast biec na rozprawę musiałam chwilę posiedzieć;-)Wtedy miałam pierwszy sygnał, że może...;-)Katasza to tak jak ja nie lubie wyjsc bez sniadania bo jakos mi słabo. Przed ciaza nie miałam z tym problemu. Po ostatnim pobraniu zaraz jak wyszłam jadłam kanapke w drodze do domu bo bym nie dała rady dojsc.Wiec zawsze staram sie zabrac cos do zjedzenia ze soba. &&&&& za pozytywne wyniki

Na obiad mam już kupione kotlety sojowe, później tylko wyskoczę po jakąś zupkę mrożoną (szpinakowa za mną chodzi, ale nie było ostatnio w Biedronce ani szpinaku, ani gotowej zupy mrożonej 
) i zastanawiam się nad jakąś suróweczką do drugiego dania... Jakieś pomysły?

)zgrzalam sie niesamowicie.Wogole czuje sie jak kobieta z menopauza patrzac na uderzenia goraca i zimna,pocenie sie etc...
O innych dolegliwosciach nie bede wspominala,ale malo ich nie ma