reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

u mnie nie jest najgorzej. Trochę mdłości tzn w sumie dośc porządne ale w porównaniu z poprzednia ciażą pikuś, wzdęcia, bolące piersi, spoko. W pierwszej ciązy miałam migreny przez 3 miesiące, dzień w dzień od 16. strasznie się męczyłam, a w drugiej mdlości i wymioty calusienki dzień przez cąły pierwszy trymestr, schudłam wtedy 6 kilo, nawet wody nie przyjmowałam, nie gotowałam, nie wchodziłam do kuchni, nic. Gotowała mi teściowa, a mąz przynosił w sloikach, bo sam w domu tez nie mógl ugotować, bo ja nie wytrzymywałam. Hitem był paw pod bramą kościoła oczywiście w moim wykonaniu, bo ktoś otworzył drzwi od mięsnego po drugiej stronie ulicy :/ nawet troche na zwolnieniu byłam przez te wymioty (nawet mają swój numer w rejestrze chorób)

Edit: Michałowi powiedziałam o dzidzi, ale on na razie ma t w nosie :D a Kubie jeszcze nie mówiliśmy, bo natychmiast rozgada po rodzinie, a na razie nei chcemy tego ujawniać. On bardzo chce żebym była w ciąży i urodziła mu koniecznie siostrzyczkę :D

Ostatnia edycja:
reklama
no właśnie wczoraj Bartka ciocia zapytała, czy chce mieć kuzynkę, czy kuzyna, a on zrobił poważną minkę i mówi - "braciszka":)
kupujemy mu łóżko i przenosimy go do swojego pokoju póki nie ma dziecka, żeby przeszedł to lżej, ale i tak się boję, bo do dziś spał z nami trzymając mnie za rękę całą noc...

póki co nieśmiało bo jeszcze nie potwierdzone przez gin zapisuję się do Majówek 2012

kwietniówka a raczej Majówka 2010 bo Z się strasznie ociągała;-)

WItajcie:-)

U mnie niestety dobrych wieści nie ma:-(. Nie zostane jednak mamą w maju 2012. Dzisiaj się pożegnaliśmy. Życzę Wam spokojnych ciąż, lekkich porodów i zdrowych dzieciaczków!!!

Pozdrawiam

Witam.
Jestem po 11 godzinach na uczelni i padam na przysłowiowy ryj...
Wróciłam ,przespałam się ,a teraz idę z psami na spacer i znów do łóżka.
Dobrej nocki.

reklama
Wczoraj powiedzieliśmy rodzicom :) no się zdziwili :)
Mały Mateuszek jak zapytałam gdzie dzidzia jest to pokazał na brzuch teściowej bo najbliżej niej stał.
Od wczoraj znowu wymioty i mdłości. Piersi mnie bolą i najgorzej, że podbrzusze pobolewa - chyba muszę iść na przyspieszone usg ;/

milej niedzieli

Do góry