reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Powodzenia

DARUJ SOBIE.
I wlasnie dlatego ż zyciu nie oddała bym na ciebie glosu jako na MODA:tak:
Zaraz, zaraz :confused: czy to czasem nie ty wczoraj pisalas ze nie bedzie Ci zal jesli zostaniesz usunieta:confused::-D Zdacyduj sie babo!!!!!
Jeszcze raz napisze: GUBISZ SIE:-D

Dla mnie koniec tematu:tak:
Ależ mi absolutnie nie jest żal,mam swój zamknięty ,więc w czym problem :confused:
Ano problem w tym,że nie pozwoliłaś mi pousuwać z zamkniętego moich rzeczy.:-(
Mi o to tylko chodzi.
W tym celu chciałam wejść na grupę .:tak::tak:
Okazało się ,że nie mogę :baffled:

I wcale się nie bubię .
Doskonale wiem co piszę .

A jeśli chodzi Ci o ścisłość.
Kogo tym razem wyrzucisz z zamkniętego :confused:
ALe to że ktoś jest starszy i przeszedl w zyciu nie znaczy ze ma prawo do bezkarnej krytyki!
:/ Ja tez swoje przeszlam ale jakos sie tym wcale nie szyce, nie daje mi to żadnych dodatkowych praw...
czarnula
ooo i wlasnie teraz nie wiem co mam napisac hahaha
Suzi spokojnie swieta ida i nie ma sie co kłócic :) zakopcie tobór czy jak to tam sie pisze bo nie ma sensu sie kłócic o głupoty :)
To tylko fragment .:-D:-D:-D:-D:-D
A mówiłam ,że internet nie jest bezpieczny :-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
I tym akcentem gorąco pozdrawiam.

reklama
A tak powiedzcie mi przestajecie brać kwas foliowy? Bo mi właśnie minął 12 tydzień napewno będę brać tabletki dla kobiet w ciąży i pewnie i tak tam jest ale póki co biorę go osobno
karis mi lekarz powiedzial ze juz nie musze brac kwasu foliowego - do konca 3ciego miesiaca bralam tylko kwas foliowy a teraz biore juz tylko witaminki- w witaminach dla ciezarnych jest tez kwas foliowy wiec lepiej nie dublowac dawek.

Dziewczyny przejdźcie na priva bo psujecie atmosfere na ogólnym.

Dzisiaj u mnie nie ma wymiotów ale to pewnie dlatego ze nic nie jem tylko bezwartościową herbatę z miodem i cytryną - co mi tam - przynajmniej po niej nie ląduje w kiblu.
Dzisiaj wieczorem jade na usg - coś mam zle przeczucia ale mam je od samego początku więc nie chce zanudzac :)

A co do wybuchów - ostatnio wybuchłam na poczcie - czekam z 15 min aż moja kolejka będzie, mam sporo paczek (prowadzę sprzedaż internetową więc trochę się uzbiera - max 5 min obsługi) a wpada starszy facet widzi, że podchodze do okienka z paczkami a on, żebym go przepuściła bo on tylko ma liścik do wysłania no i bardzo mu się spieszy.
Ja na to, że w ciąży jestem, że kiepsko się czuje i też mi się spieszy. A on, że dlaczego ja wybucham bo przecież on grzecznie poprosił - na co ja: ja mam prawo grzecznie odmówić więc odmawiam. ;/
A co do wysyłek to podaje stronę internetową mojego sklepu - mam nadzieję, że się nie pogniewacie a może skorzystacie clue.waw.pl

Pozdrawiam serdecznie

QUOTE=As 76;7759011]Ależ mi absolutnie nie jest żal,mam swój zamknięty ,więc w czym problem :confused:
Ano problem w tym,że nie pozwoliłaś mi pousuwać z zamkniętego moich rzeczy.:-(
Mi o to tylko chodzi.
W tym celu chciałam wejść na grupę .:tak::tak:
Okazało się ,że nie mogę :baffled:

I wcale się nie bubię .
Doskonale wiem co piszę .

A jeśli chodzi Ci o ścisłość.
Kogo tym razem wyrzucisz z zamkniętego :confused:
ALe to że ktoś jest starszy i przeszedl w zyciu nie znaczy ze ma prawo do bezkarnej krytyki!
:/ Ja tez swoje przeszlam ale jakos sie tym wcale nie szyce, nie daje mi to żadnych dodatkowych praw...
czarnula
ooo i wlasnie teraz nie wiem co mam napisac hahaha
Suzi spokojnie swieta ida i nie ma sie co kłócic :) zakopcie tobór czy jak to tam sie pisze bo nie ma sensu sie kłócic o głupoty :)
To tylko fragment .:-D:-D:-D:-D:-D
A mówiłam ,że internet nie jest bezpieczny :-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
I tym akcentem gorąco pozdrawiam.[/QUOTE]
Wiec skoro tam bylas to mogłaś pousuwać swoje posty:baffled:
Widać Twoja dwulicowość nie zna granic:tak: i stosujesz ciosy poniżej pasa:sorry2:

Ostatnia edycja:
macie inny system i dlatego tak jest .
Jak lekarz zrobi pomiar w połowie to widocznie na podstawie innych danych odczyta wynik i też on będzie zapewne prawidłowy.
Nie martw się .

Mleko,z masłem i miodem to fikcja lecznicza .Jedyne co ma to właściwości rozgrzewające od wysokiej temperatury.:baffled:

Czosnek też w ciąży można ,ale nie w dużej ilości ,bo rzeczywiście powoduje skurcze.
Jest jednak głównym składnikiem syropu na przeziębienie dla kobiet w ciąży *spam*.
*spam* syrop 150g | Przeziębienia, grypa | Przesiębienia, grypa | i-Apteka.pl

dzieki as- juz sie zaczynalam niepokoic dlaczego u mnie jest inaczej? a co do mleka z miodem i maslem to to taki babciny sposob jak bylam chora:-) ja to sobie jeszcze wciskam zabek czosnku do tego- pychota:tak: maselko pomaga przy bolu gardla- naoliwia :tak: a nawet jak to tylko plasebo to przynajmniej smakuje i ulecza wiara :-):-D:-D:-D
ja tez mam ten syrop dla kobiet w ciazy i wiem ze tam jest czosnek- dlatego bylam zaskoczona jak kolezanka mi powiedziala ze czosnek moze wywolywac skurcze:confused: ale to pewnie jak sie zje cala glowke anie jeden zabek :-)

As 76 moje wypowiedzi nie są przeciwko Tobie, ja lubię Ciebie i Suzi. Dla Suzi chciałam przetłumaczyc ze nie macie powodu zeby się kłócic bo to jest bezsensowne. ja lubie Wasze wypowiedzi czytac i do zadnej z Was nic nie mam. macie we 2 silne charakterki i widac ze zadna z Was nie chce ustapic :) no ale tak jak napisałam na zamknietym kiedys musi Wam sie znudzic najezdzanie na siebie :)

Wiec skoro tam bylas to mogłaś pousuwać swoje posty:baffled:
To wlaśnie świadczy jak jesteś falszywa bo na priv pisze mi :

Widać Twoja dwulicowość nie zna granic:tak: i stosujesz ciosy poniżej pasa:sorry2:
Zapytałam kogo teraz usuniesz ?
Bo ja tam nie byłam.
Ale mam treść od kogoś ,kto tam jest.:tak::tak::tak:
Mnie tam nie ma ,bo nie mam dostępu.Sama mnie wywaliłaś .
Pokazałam Ci tylko,że internet nigdy nie jest bezpieczny.:rofl2::rofl2::rofl2:
Wiadomości prywatnych nie można kopiować .
Złamałaś regulamin BB

Ostatnia edycja:
suzi- as to jest na prawde niesmaczne ja wiem ze jestesmy w ciazy, ze drazliwe ale to nie jest tylko wasze forum a wiekszosc nie chce czytac tej dziecinnej przepychanki!:angry:

Zapytałam kogo teraz usuniesz ?
Bo ja tam nie byłam.
Ale mam treść od kogoś ,kto tam jest.:tak::tak::tak:
Mnie tam nie ma ,bo nie mam dostępu.Sama mnie wywaliłaś .
Pokazałam Ci tylko,że internet nigdy nie jest bezpieczny.:rofl2::rofl2::rofl2:
TO zę Ktoś Ci przekazał tą tersć to jużn nie moj problem tylko tego kogoś...:tak:
Nikogo nie zmuszam alby sie tam udzielal:tak:
Nikogo nie bede usuwala , ktos ma ochote sie wypisac sam to zrobi :tak:

A swoja drogą jestes beznadziejna skoro wywlekasz sprawy tu na forum,nie chodzi o mnie tylko o szacunek do całej grupy:tak:

reklama
AS i suzi - nasza społeczność forumowa ma serdecznie dość Waszych przepychanek!
Obie nie potraficie uszanować wielokrotnie pojawiających się tutaj próśb o to, by zaprzestać tych kłótni lub przenieść je na pole wiadomości prywatnych.
Nie mamy zamiaru z każdym zaglądnięciem tutaj czytać kolejnej odsłony tego przedstawienia.
Jesteśmy kobietami, które spodziewają się dziecka. Najpiękniejszy czas w życiu każdej z nas. Czas radosny, o którym chcemy tutaj pisać. Proszę nam go nie psuć swoimi dziecinnymi zagrywkami, bo nikt prócz Waszej dwójki nie jest nimi zainteresowany.
Proszę o uszanowanie tego, iż forum jest wspólne i w tej konkretnej sprawie publicznie zamilknąć (a na privach możecie sobie szaleć dowoli..:/)

Do góry