reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

reklama
u nas wszyscy wiedzą
uciakam na kolacje z mężem trzeba wyjść bo moja mama już jedzie w sobotę więc to nasza ostatnia szansa :-D
milej nocy

No widzę, ze Wam rozrywki dostarczyłam :baffled: teraz mam mega stres, bo jutro jadę z dzieciiakkami na wycieczkę i boję się, ze sytuacja sie powtórzy :-( jeszcze paw jak paw ale jak się pani zesika w majtki.... wole nie mysleć buuuuu

pieszczoszka, stokrotka, gratuluję! ja też się przymierzam i musze koniecznie zrobić jesczez tej zimy, chyba zaraz po nowym roku się wezmę. Mój mąz tez nie ma prawka więc jestsmy uziemieni, zwłaszcza teraz z 2 dzieci mało komu do smaochodu wchodzimy żeby nas gdzies podwiózł, a z 3 to już zupełnie. Mi zawsze kasy na kurs brakowało i licyzłam na męża, który zrobił kurs 13 lat temu!! wiec zostal mu tylko egzamin, juz kasa dużo mniejsza ale ten tak się zbiera, że ani widu ani słychu i powiedziałam dość, wezme na raty najwyżej ale zrobię potem autko sobie kupię jakieś a on może za nami pieszo dymać. On nie ma cisnienia bo jego do pracy i z pracy koledzy woża, jak gdzieś potrzebuje to go ojciec wiezie a ja dwa razy dziennie 7 km do przedszkola 2 dzieci w wózku pcham (na oko cos kolo 35 kilo) i on sie dziwi czemu ja takie ciśnienie na auto mam :baffled:

Witam porannie.Jak dla mnie za porannie,bo bym pospala,ale wc mnie wzywalo,nie mowiac ze maz narobil rabanu wychodzac do pracy :-p
Kilolek kiedys wstyd minie i z usmiechem to wspomnisz,jak pisala Czarnula.Nie martw sie Kochana.p.s. Jak z cisnieniem?

Do napisania pozniej Kochane,milego dnia!
a skacze od 116 do 142, a dół zwykle 90-92.

coś jeszcze miałam napisac ale zapomniałam

ide naszykowac wszystko na jutro (czyli chłopakom wszelkie posiłki) żeby niania miała z górki i zmykam pod prysznic i wypocząc moze trochę

u nas Ci najbliżsi wiedzą praktycznie od wtedy jak lekarz potwierdził ciąże:) siostra moja dowiedziała się jako pierwsza po zrobieniu testu już:)

kikolek trzymam kciuki żeby jutro wszystko gładko i łatwo poszło:)
wikasik miłego dnia:)

Zaglądam do Was ,ale już cisz ,no w sumie nie dziwne już po pierwszej w nocy.
Właśnie wróciłam z psami ze spaceru i zjadłam kolację .:-D
Dobranoc kochane pora i na mnie.:tak:

reklama
Do góry